Avrasya Holding'in sağlık desteği devam ediyor

Avrasya Holding'in çeşitli kurum ve kuruluşlara desteği son hızla devam ediyor. Holding'in en son desteği Siirt Belediyesi'ne tam donanımlı hasta nakil aracı oldu.

Avrasya Holding'in sağlık desteği devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hibe edilen kapasite ve teknik donanıma sahip araçla Siirtli vatandaşlara ücretsiz sağlık hizmeti verecek olan Belediye, toplum sağlığına yönelik hizmet çalışmalarına hayat veriyor.

Kent genelinde yaşayan yaşlı, sosyal güvencesi olmayan, acil müdahale gerektirmeyen hastaların ücretsiz yararlanacağı Hasta Nakil Ambulansı hizmet vermeye başladı. Hasta Nakil Aracı, Belediye bünyesinde bulunan sağlık ekipleriyle birlikte evde sağlık hizmetleri, Siirtli vatandaşların ve Belediye personellerinin hizmetinde olacak.

Avrasya Holding Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Çelik tarafından Belediyeye hibe edilen hasta nakil ambulansı, tıbbi müdahale gerektirmeyen ancak sedye ile nakil edilmesi gereken vatandaşları hastaneden eve, evden hastaneye güvenli bir şekilde ulaştıracak. Hasta Nakil Ambulans Hizmeti ile vatandaşlar gönül rahatlığıyla ulaşımlarını ücretsiz olarak sağlayacak.

Siirt Belediyesi Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Avrasya Holding Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Çelik’e yapmış oldukları katkılarından dolayı teşekkür etti.