Çocuk özlemi dördüzlerle sona erdi

Çakır çiftinin yıllardır süren çocuk özlemi Özel Anadolu Hastanesi'nde yapılan tedavi sonucu dünyaya gelen dördüzlerle sona erdi.

Çocuk özlemi dördüzlerle sona erdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Marmara Ereğlisi’nde fırıncılık yapan Recep ve Saide Çakır’ın yıllardır süren çocuk özlemi yapılan tedavi sonrası dünyaya gelen 3’ü kız 1’i erkek dördüzlerle sona erdi. Aile dördüz bebeklerine Eda, Esra, Elif ve Hasan isimlerini verdi.

Geçimini fırıncılık yaparak sağlayan baba Recep Çakır "İlk çocuklarımız ve normal yolla dünyaya geldi. Çok farklı duygular içerisindeyiz, çok mutluyuz. Heyecanlıyız 2 kişiyken birden 6 kişi olduk ”dedi. 

Saide Çakır’ın doğumunu Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Jinekolog Op. Emine Özcan ve Meral Vatandost gerçekleştirdi. Dördüz bebeklerin doktoru Emine Özcan yaptığı açıklamada  "Çakır Ailesinin bebekleri olmuyordu, tedavilerini gerçekleştirdim. Annenin yumurtalığı büyütüldükten sonra normal yolla gebe kaldı. Dördüz gebelik olduğu fark edilince redüksiyon önerildi fakat anne bunu kabul etmedi. Gebelik süresince erken doğumu engelleyici tedaviler ve 3. ayda konan servikal dikiş sayesinde 34. haftayı beklediler. Sağlıklı doğum gerçekleşti. Aileye uyumundan ve tedavi süresince soğukkanlılıklarından dolayı sonsuz teşekkür ediyorum.”dedi.