Saç dökülmesi kadınları da vuruyor

Saç Ekimi Koordinatörü Zeynep Günel, bayanlarda saç ekiminin günümüzde çok yaygınlaşmış ve oran olarak her 10 saç ekimin de 2 saç ekimi işleminin bayanlara yapılmaya başlandığını söyledi.Real Hair Saç Ekimi Merkezinden Saç Ekimi Koordinatörü...

Saç dökülmesi kadınları da vuruyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Saç Ekimi Koordinatörü Zeynep Günel, bayanlarda saç ekiminin günümüzde çok yaygınlaşmış ve oran olarak her 10 saç ekimin de 2 saç ekimi işleminin bayanlara yapılmaya başlandığını söyledi.

Real Hair Saç Ekimi Merkezinden Saç Ekimi Koordinatörü Zeynep Günel, genel olarak bayanlarda erkeklere oranla çok daha fazla saç dökülme tipi mevcut olup tüm saç dökülmeleri için saç ekimi yapılabileceği gibi bazı durumlarda saç ekimine gerek olmayan ve zamanla güçlenen saç dökülme tiplerinin de mevcut olduğunu belirterek, “Genel olarak düzenli Prp aşılamaları bayan saç dökülmelerinin önüne geçmektedir. En basit olarak çoğu hamile bayanların ortak sorunu saç dökülmesi olmakta ve süt emzirme dönemi boyunca devam etmekte olup süt verme dönemi bitişi ile saçlar eski gücüne kavuşmaktadır. Yine de arka arkaya hamilelik yaşayan bayanlarda ise bu tarz saç dökülmesi kalıcı hal alır ve toparlamayabilir. Bu gibi durumlarda bayanların çoçuklarını düşünecekleri için her türlü ilaç yada vitaminden çekineceklerdir ve doğru olanda budur” diye konuştu.

Zeynep Günel, vitamin bile alamayacaksa hamilelik yada emzirme döneminde ki bayanlar saç dökülme sorununun önüne nasıl geçileceği konusunda ise şunları söyledi; “Çözüm hem basit hemde çok ekonomik olan prp aşılama yöntemiyledir. Bayanlar da saç ekimi işlemi genel olarak saçların tümünü kazıtmadan yaptırmak istemektedirler. Real Hair Center olarak bayanların saçlara düşkünlüğünü bildiğimiz için hangi tür dökülme olursa olsun saç traşı yapılmadan daha ince kanallar açılarak özenle yapılmaktadır. Ve tüm saç ekimleri prp aşılaması destekli saç ekimi olduğu için iyileşme sonuçları çok hızlıdır. Bayanların korkularından bir tanesi de ağrıdır. Saç ekimine başlamadan önce doktor kontrolünde sakinleştiriciler verilerek yüzde 100 konforlu bir şekilde saç ekimi operasyonu geçirmenizi sağlamaktayız.

Üstelik tüm saç ekimi işlemleri hastane ortamında yapılmalı tam teşekküllü bir hastanede dışında saç ekimi operasyonları yapılmamalıdır. Çünkü hayatınız saçlarınızdan daha önemlidir.”