Sağlık Bakanı 112'ye ulaşamayınca...

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Silivri'de katılığı bir açılış töreninde gazetecilerin 112 acil servisine telefonla ulaşılamadığını söylemesi üzerine duruma müdahale etti.

Sağlık Bakanı 112'ye ulaşamayınca...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Silivri'de katılığı bir açılış töreninde gazetecilerin 112 acil servisine telefonla ulaşılamadığını söylemesi üzerine duruma müdahale etti.Danışmanından 112'i aramasını isteyen Bakan Müezzinoğlu, bir türlü görevli ile görüşemeyince İl Sağlık Müdürü'nü arayarak problemin çözülmesi talimatını verdi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Celaliye’de bir işyerinin açılışına katıldı. Dualarla yapılan kurdele kesimin ardından Bölgesel yayın yapan bir gazetenin muhabiri Fatma Sarıbıyık’ın “112’ye bir türlü ulaşamıyoruz. Geçenlerde Silivri sahilinde silahla yaralanan bir vatandaşımız için defalarca aramamıza rağmen tüm operatörlerin dolu olduğu yönünde yanıt aldık“ sorusuna Bakan Müezzinoğlu’ndan anında yanıt geldi.Danışmanı Derviş Burak Binici’ye cep telefonunundan 112’yi aramasını isteyen Bakan aynı sesli mesajla karşılaşınca "5 dakika içinde tekrar arayalım" dedi. Tekrar arandığında tekrar aynı yanıtı alan Bakan Müezzinoğlu, İstanbul İl sağlık müdürü Prof.Dr. Selami Albayrak’ı telefondan arayarak konunun çözülmesi için talimat verdi.