Sarıbıyık'tan Hayat'a Teşekkür

01.02.2012 tarihinde aniden rahatsızlanarak acil olarak gittiğim Silivri Özel Hayat Hastanesin de, bel fıtığı teşhisi ile 07.02.2012 tarihinde ameliyat olarak sağlığıma kavuştum

Sarıbıyık'tan Hayat'a Teşekkür

Bu süreçte bana bütün imkanlarını seferber ederek sağlığıma kavuşmama vesile olan başta, Hayat Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Uzm.Dr. M.Hakan Yılmaztürk’e, Hastane Başhekimi  Anestezi  ve Reanimasyon Uzmanı Dr.Dilek ÖZGÖR KÖSE’ye, Hayat Hastaneler Grubu Genel Koordinatör Dr.Burak BEKTAŞ, Hayat Hastaneler Grubu Müdürü Cem BAYBURT, Hastane Başhemşiresi Remziye ALP, Aynur MANDALAS ve Hasta Hakları Direktörü Berrin Özlem SAĞ,’a, ameliyatımı çok başarı bir şekilde gerçekleştiren  Beyin ve sinir cerrahi Uzmanı Op.Dr. Bilgehan Solmaz,a Hastanede yattığımız sürece bizlerle ilgilenen hemşirelerimiz Fatma Yüncü, Çağla Gerçek, Tuğçe Buyruk, Banu Kozakçı ve kat personellerine emek ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim.

Mesleki hayatımda olduğu gibi, rahatsızlığım boyunca da sürekli beni arayarak veya ziyaretime gelerek beni onurlandırarak desteklerini esirgemeyen, Ak Parti İstanbul milletvekili Tülay Kaynarca ve Eşi Yavuz Kaynarca'ya,Silivri İlçe Kaymakamımız Sn. Salih KESER’e, Beylikdüzü İlçe Kaymakamı  Sn. A.Mesut DEMİRKOL’a ve eşi  Güneş Demirkol’a,  Silivri Belediye Başkanımız Sn .Özcan IŞIKLAR’a, Silivri İlçe Emniyet Müdür Yardımcımız Sn.Muammer  YAZGAN’a ve tüm emniyet mensuplarına, Silivri Belediye Başkan Yardımcımız Sn.Elif BİLİCİ’ye, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Sn.Halis İŞLER’e, Silivri İlçesi Sağlık Grup Başkanı Dr. Sadık BALCI’ya, AKP Silivri İlçe Başkanı Sn.Metin KARAKAŞ’a, İlçe Yönetim Kurulu Üyelerine ve Belediye Meclis Üyesi  Sn. İnci  AYDAR’a, CHP Silivri İlçe Başkanı Sn.Hüseyin ŞAHİN’e ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerine, Esenyurt Eski Belediye Başkanı  Dr.Gürbüz ÇAPAN’a, Silivri Belediyesi Halkla İlişkiler ve Basın Müdüresi  Sn.Meral TÜRKMEN’e ve Melis AVCI’ya, Merve  MADAK’a, Silivri Belediyesi eski  Başkanlarımız Sn. Selami DEĞİRMENCİ’ye , Sn.Hüseyin TURAN’a, Silivri Kahve Diyarı sahipleri Pelin BOZDOĞAN ve Eray ERSÖZ’e, Silivri Muhtarlar Deneği Başkanı Muharrem EREN ve Tüm Mahalle Muhtarlarına, Silivri Ziraat Odası Başkanı Metin GÜRSU’ya, Silivri Birlik Başkanı Emin UYSAL’a, Süleyman ATASOY’a,  Silivri Spor Halkoyunları Folklör Eğitmeni Aslı Seda Sezen SOLMAZ’a, Rabia KARABULUT’a,  Uğur& Aynur ERYILMAZ’a, teşekkür ederim.

Acısıyla tatlısıyla habercilik hayatımda sürekli yanımda olan ve rahatsızlığım boyunca da beni hiç yalnız bırakmayan, çok değerli meslektaşlarımdan, Hürhaber Gazetesi Sevginar Sali UYGUN’a, Meydan Gazetesi Ayseni Toker’e,  Müge Cesur’a, Nagihan Şanlı’ya,  Silivri Haber Ajansı imtiyaz sahibi ve İHA Silivri Temsilcisi Yusuf EKER’e , Silivriliyiz. Com imtiyaz sahibi Cihangir DAVUTOĞLU’na, Silivri Politik Dergisi İmtiyaz Sahibi Cem GÜNER’e, Bizim Silivri Gazetesi Nesrin & Ersin ÖZALP’a, Yörünge Gazetesi İrfan ERMİŞ ve Ahmet ERMİŞ’e, Gerçek Gazetesi imtiyaz sahibi Ali TARAKÇI’ya, Ata AKDOĞAN ve Erhan KIZILYAR’a, Haberdar Gazetesi Köşe Yazarı Yunus ARIKAN’a  Haberdar Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sevgili Patronum Mehmet MERT’e,  SALİH MERT’e,  ve bütün Haberdar Gazetesi ailesine çok teşekkür ederim.

Her zaman olduğu gibi hayatım boyunca da beni hiç yalnız bırakmayan koskocaman aileme, yukarıda ismini zikredemediğim, çiçekleri, telefonları ve sosyal paylaşım sitelerinden rahatsızlığımı duyarak dualarını esirgemen bütün dostlarıma tek tek teşekkür ediyor sağlığınızın daim olmasını diliyorum.

HABERDAR GAZETESİ SİLİVRİ TEMSİLCİSİ

FATMA SARIBIYIK