Chp, Atatürk'ten Sonra İmza Atmadı

B.Çavuşlu'da konuşan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, 'CHP, Atatürk'ten sonra hiçbir işe imza atmadı' dedi.

Chp, Atatürk'ten Sonra İmza Atmadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Bölgemiz Milletvekili Adayı Tülay Kaynarca, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri ve teşkilat mensupları, önceki akşam B.Çavuşlu’yu ziyaret etti. B.Çavuşlu’da coşkuyla karşılanan AK Parti heyeti, esnaf ve kahvehaneleri ziyaret ederek halktan destek istedi. Silivri DSP’nin aktif isimlerinden Bulcan Ergun, B.Çavuşlu’da karşılaştığı AK Parti heyetine “Çok iyi bir şans yakaladınız, bunu iyi değerlendirin” temennisinde bulundu. CHP’li bir grup da AK Parti İlçe Başkanı Metin Karakaş’tan yol yapımı talebinde bulundu. Karakaş, “Şimdi asfaltlarsak yarın altyapı yapıldığında tekrar kazmak durumunda kalırız” dedi. CHP’li grup ısrarcı olunca Karakaş, İBB Yol Bakım Müdürlüğü ekiplerini arayarak aşınma asfalt yapılmasını istedi. Karakaş, cep telefonu görüşmesini CHP’li gruba dinletti.

CHP, ATATÜRK’TEN SONRA İMZA ATMADI

AK Parti heyeti, B.Çavuşlu Teşkilatı’nda vatandaşlara hitap etti. Mahalle Başkanı Ümit Uzer, “B.Çavuşlu’da 1. parti çıkacağız” sözü verdi.

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş da konuşmasında CHP’nin hizmet yapamadığını vurguladı ve 2B Yasası konusunda dürüst davranmadığını söyledi. Karakaş, “CHP, Atatürk’ten sonra hiçbir işe imza atmadı. Atatürk muasır medeniyeti hedef gösterirken CHP’nin statükonun esiri oldu. Atatürk, ‘Köylü milletin efendisidir’ derken, CHP köylüyü sıkıntıya sokacak işlere imza atıyor. 2B ve tapusuz köyler sorununu biz çözüyoruz. CHP, bizim dönemimizde çıkarılan 2B Yasası’nı yerler vatandaşa ücretsiz verildiği için Anayasa Mahkemesi’ne götürerek iptal ettirdi. 2 ay önce sembolik bir ücret karşılığı 2B arazilerinini hak sahiplerine verilmesini önerdik ama CHP bunu da kabul etmedi. CHP bugün kalkmış “2B arazilerini bedava vereceğiz” diyor. Zaten bedava verilen bir kanun düzenlemesini iptal ettiren siz değil misiniz? İşte bu zihniyet bugün bedava vereceğini söyleyerek akılları karıştırmaya çalışıyor.” dedi.

Silivri’nin mecliste Tülay Kaynarca ile temsil edileceğini belirten Metin Karakaş, CHP’nin de Silivri’den cezaevinden temsilci kurtarma çabası içinde olduğunu vurguladı. Karakaş, “CHP yıllardır ‘Dokunulmazlık kalksın’ diye yaygara koparıyor ama cezaevinden birilerini aday göstererek dokunulmazlık zırhı kazanmaya çalışıyor. İşte CHP zihniyetinin samimiyetsizliği” dedi.

KAYNARCA: B.ÇAVUŞLU BIRAKILDIĞI GİBİ KALDI

AK Parti Bölgemiz Milletvekili Adayı Tülay Kaynarca da konuşmasında “B.Çavuşlu bırakıldığı gibi kaldı” vurgusunda bulundu ve “B.Çavuşlu’nun altyapı ve arıtmasını bu yıl içinde ihale ederek bitireceğiz. Yakında B.Çavuşlu’da doğalgazdan yararlanacak. Biz hayalleri gerçeğe dönüştürdük. AK Parti’ye, Başbakanımıza güvenenlerin başını öne eğecek hiçbir şey yapmadık. 2011 seçimleri ülkemizin geleceği için çok önemli. Bize güvenen Başbakanımızı mahcup etmemek için gece gündüz çalışıyoruz ve sizden de güçlü bir destek bekliyoruz” dedi.