Çatalca'ya şehit haberi geldi

Hakkâri Dağlıca'da teröristlerce kurulan hain pusuda şehit düşen askerlerden birinin de Çatalca Belediyesi Zabıta Memuru Mustafa Göçkün'ün amcaoğlu Astsubay Deniz Göçkün olduğu öğrenildi.

Çatalca'ya şehit haberi geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hakkâri Dağlıca’da kurulan hain pusu sonrasında şehit olan askerlerin net sayısı belli olmasa da şehit haberleri ailelere ulaşıyor. Onlardan biri de Çatalca Belediyesi Zabıta Memuru Mustafa Göçkün’e Belediye Başkanı Cem Kara tarafından iletildi. Amcaoğlu olan Astsubay Deniz Göçkün’ün şehit olduğunu haberini alan Mustafa Göçkün gözyaşlarına hâkim olamazken, onu Başkan Kara teselli etti.

Belediye’nin resmi internet sitesinden bir mesaj yayınlayan Kara, “Çatalca Belediyesi Zabıta Memuru Mustafa Göçkün’ün amcaoğlu Astsubay Deniz Göçkün Hakkâri Dağlıca’da teröristlerce yapılan saldırıda şehit olmuştur. Personelimize, şehidimizin ailesine ve ulusumuza başsağlığı diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

Çatalca Belediyesi Eylül ayı Meclis Toplantısı’nda da başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve sonrasında özellikle son zamanlarda yaşanan terör olaylarında şehit olan tüm askerlerimiz adına 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

1992 doğumlu Deniz Göçkün’ün Haziran ayında mezun olduğu ve Hakkari Yüksekova’da Astsubay Çavuş rütbesiyle ilk görevini yerine getirdiği edinilen bilgiler arasında.