'41 kere Maşallah'açıldı

Silivri'de yeni bir çocuk ve bayan giyim mağazası hizmete açıldı. '41 kere Maşallah' adındaki işletmenin açılışı yoğun ilgi gördü. Bebek ve bayan modasına ayak uyduran işletmede, yok yok…

'41 kere Maşallah'açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri’de yeni bir çocuk ve bayan giyim mağazası hizmete açıldı. ‘41 kere Maşallah’ adındaki işletmenin açılışı yoğun ilgi gördü. Bebek ve bayan modasına ayak uyduran işletmede, yok yok…   

Silivri Piri Mehmet Paşa Camii’nin arkasında açılan 41 kere Maşallah Çocuk ve Bayan Giyim mağazası, tasarımıyla dikkat çekiyor. Çocuk giyimin ağırlıklı olduğu 41 kere Maşallah Giyim mağazası hem cebe hitap ediyor, hem bebeklere  hem de bayanlara. Mariana ve İhsan Ketancı işletmeciliğine hizmete giren 41 kere Maşallah’ın açılışına, Siyasi Parti temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer ve Silivri Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Ercan Çalışkan, Silivri Rizeliler Derneği Başkanı Esma Zorer ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Kurdele kesiminin ardından mağazayı gezen davetliler, mekanı beğendiklerini söyleyerek, Silivri’de eksikliğin giderildiğini belirttiler. Açılış için, kurban bağışı da yapıldı.  

“TEZGAH NUMARASI 41’Dİ”

İşletme sahibi İhsan Ketancı, “Gece pazarında esnaflık yaptığımız dönemlerde biz 41 numaralı tezgahtaydık. Eşimde gerçekten çok farklı bir insan, ‘biz 41 numarayla başladık. İsmimizde ‘41 Kere Maşallah olsun’ dedi. Bende bir şey demedim ve gerçekten çok ilginç bir isim oldu. Umarım hayırlısı olur” dedi. 

‘CEBE HİTAP EDİYOR’

Piri Mehmet Paşa Mahallesi, Hüseyin Metinoğlu Sokakta hizmet vermeye başladıklarını belirten Mariana Ketancı, “Bizim ürünlerimiz son derece kaliteli. Hem cebe hitap ediyor, hem de vatandaşlarımızın yüzünü güldürüyor. Elimizden geldiğince en iyi olan ürünleri işletmemizde barındırıyoruz. Herkesi bekliyorum” şeklinde konuşarak sözlerini noktaladı.


Haberin foto galerisi için alternatif link

Haberin videosu için alternatif link