47 yıllık tecrübe ile 'Cem Otomotiv & Emlak'

1970 yılından bu yana ticaret yapan Silivri'nin tanınan iş adamlarından Necdet Engin, Cem Ayakkabı mağazasının ardından 'Cem Otomotiv & Emlak' firmasıyla da müşterilerine hizmet vermeye başladı.

47 yıllık tecrübe ile 'Cem Otomotiv & Emlak'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Piri Mehmet Paşa Mahallesi Albay Yunus Dirik Caddesi Numara 1-1 (Eski Hayat Hastanesi yanı) adresinde İş adamı Necdet Engin yönetiminde faaliyetine başlayan Cem Otomotiv & Emlak, Oto alım ve satım konusunda müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

Firma ayrıca Silivri ve çevresinde yatırım yapmak isteyen müşterilerine expertiz ve danışmanlık hizmeti de veriyor.

“ÖNEMLİ OLAN İNSANLARI KAZANMAK”

1970 yılından bu yana ticaret yaptığı belirten işletme sahibi Necdet Engin “Daha önce Sirkeci Doğubank’ta ticaret ve ithalat yaptım. Ondan sonra Cem Ayakkabı ile yıllardır Silivri de sektörde devam ediyoruz. Yılların verdiği tecrübelerle, müşteri diyaloğu, müşteri ilişkileriyle hep hizmet verdik. En iyi hizmeti vermek için çabaladık. Müşteri memnuniyeti bizler için çok önemli. Bizler ticaret yapıyoruz tabi ki para kazanacağız ama önemli olan insanları kazanmak. Bizim hedefimiz insan diyaloğu, tanışmak akabinde de ticaret yapmak. Bu sebeplerle Cem Otomotiv ve Emlak’ı açtık ”dedi.

“EN ÖNEMLİSİ HİZMET VE DOĞRULUK”

 Müşteriye hizmet bizim için en önemlisi doğruluk, gerçek anlamda müşteriye bir şeyler sunmak olduğunu da belirten Engin “Müşteri potansiyelimiz var. Müşteriye hizmet bizim için en önemlisi hizmet, doğruluk, gerçek anlamda müşteriye bir şeyler sunmak, bu da bizlere artılar getiriyor. Artılar nedir? Müşteriye verdiğimiz herhangi bir araç olsun akabinde müşterinin reklamıyla bize dönüş oluyor. Bizim için rahatlatıcı ve huzur verici şeyler oluyor. Yer olarak tespit ettiğimize göre iyi bir noktada olduğumuzu sanıyorum, burası otomotiv piyasası, burayı da açık bir şekilde insanlara en iyi hizmeti vermek için gereken çalışacağız “dedi.

“EMLAK’TA BİZ ARACILIK İŞLER YAPMIYORUZ”

Necdet Engin özlerini şöyle sürdürdü;” İşimizde emlak da var. Emlak’ta biz aracılık işler yapmıyoruz. Genelde sahiplerinden, 1 elde olan Emlakları değerlendiriyoruz. İş dünyasından birçok yatırımcı çevremiz olduğu için, onların kendi verileriyle veya kendi istekleri doğrultusunda onlara yer almak, yerlerini değerlendirmek bu şekilde. “

“İNSANLAR BİZE GÜVEN DUYUYOR”

“Emlak ve otomotivde biz bütün arabalarımızı expertizlerini yaptırıyoruz. Biz burada 30 senemizi verdik Silivri’ye, insanlar bize güven duyuyor. Bu güven içerisinde de gereken satışlarımız gerçekleşiyor, bundan da mutluyuz. Oğlum Cem ve gelinim Cansu ile birlikte işimizi hem ayakkabı sektöründe hem de Otomotiv& Emlak ta iyi bir şekilde devam ettirmek istiyoruz.”

Cem Otomotiv & Emlak
Piri Mehmet Paşa Mah.Albay Yunus Dirik Cad.No:1/1
(Eski Hayat Hastanesi yanı)
05322448726