5. FashionOne TV Moda Ödülleri sahiplerini buldu!

Fashion One TV Moda Ödülleri töreni Akatlar Kültür Merkezi'nde Beşiktaş Belediyesi'nin katkılarıyla görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Oldukça renkli geçen gecede moda, TV ve sahne dünyasının ünlü isimleri ödüllerini aldılar. Gecede Silivri'de faaliyet gösteren Aytaç Tuna'nın sahibi olduğu Aytaç Oto Muzik Sistemleri Yılın En Başarılı Teknik Prodüksiyon Firması ödülünü aldı.

5. FashionOne TV Moda Ödülleri sahiplerini buldu!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Akatlar Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen gecede ödül alanlar arasında Haldun Dormen, Hande Yener, Gökhan Tepe, Hakan Akkaya, Tülin Şahin, Deniz Akkaya, İvana Sert, Cenk Eren, Arzu Kaprol, Uğurkan Erez, Cengiz Abazoğlu gibi pek çok ünlü isim yer aldı.
Yılın En Başarılı Teknik Prodüksiyon Firması ödülünü alan Aytaç Oto Müzik sistemleri firmasının sahibi Aytaç Tuna “Yapabileceğimizin en iyisini yapmaya özen gösteriyoruz. Aytaç Oto Müzik, kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini temek kural olarak edinmiş bir kuruluştur. Böylesine önemli bir ödülün bizlere layık görülmesi gücümüze güç kattı. Geçtiğimiz yılda aynı kategoride ödül almıştık. Bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ederim. Her zaman en iyisini yapmak için elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret edeceğiz ”dedi.