Adına yaraşır bir açılış yaptılar!

Genç İşadamı Özgür Demir'in sahibi olduğu Rüya Şirketler Gurubu, bünyesine yeni kattığı İletişim ve Et ürünleri mağazalarının açılışını, adına yaraşır şekilde yaptı. Açılışa ünlü isimler akın etti.

Adına yaraşır bir açılış yaptılar!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Genç işadamı Özgür Demir’in sahibi olduğu Rüya Şirketler gurubu, bünyesine Rüya Lezzet Dünyası’ndan sonra Rüya İletişim ve Rüya Et ürünleri mağazasını da dahil etti.

Silivri Değirmen Durağı mevkiinde faaliyet gösteren işletmelerin açılış etkinliğine  Silivri Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Dursun, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Elif Koryürek ve yönetim kurulu üyeleri, CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil ve yönetim kurulu üyeleri, SİBESO Başkanı Nuray Koçer ve Yardımcısı Arif Kanık, Arabesk müziğin yaşayan efsanelerinden Cengiz Kurtoğlu, Hakan Altun, Şafak Sezer, Murat Kurşun, Arif Susam, Ümit Karan, Serkan Kaya, Aydın Kurtoğlu, Orçun Kurtoğlu ve Galatasaray Futbol Takımı’nın efsane kaptanı “Büyük Savaş” lakaplı Savaş Demiral, işadamları,STK Temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

“Rüya gibi bir açılış oldu”

Açılışta konuşan Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu “Böylesine bereketli bir günde ilçemize 3 tane işletme katarak ekonomimize katkı sunan Özgür kardeşimizi cesaretinden dolayı kutluyorum. Rüya gibi bir açılış oluyor. Türkiye Cumhuriyetinin futboluna ve müziğine damga vuran çok değerli isimlerle burada Rüya gibi bir açılış gerçekleştiriyoruz. Ben Halkın sahiplenmediği hiçbir şeyin önemli olmadığını burada bir kez daha gördüm. Halkımızın sevdiği bütün isimler burada, ne mutlu bize böylesine güzel bir günde bizleri yalnız bırakmadıkları için, Özgür kardeşimize destek oldukları için çok teşekkür ediyorum” dedi.