Aslan: İsmimizin farklı sektörlerde zikredilmesini istemiyoruz

Bayraktaroğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan, 'İş ahlakı çerçevesinde hareket ederek müşterilerimize dürüst ve tutarlı davranarak, güvene dayalı ilişkiler kurmak en büyük sermayemiz, bu sebeple Bayraktaroğlu İnşaat isminin farklı sektörlerde anılmasından şikâyetçiyiz 'dedi.

Aslan: İsmimizin farklı sektörlerde zikredilmesini istemiyoruz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2009 yılından bu yana Silivri’de, inşaat sektörü üzerine birçok başarıya imza atan işadamı Bayraktaroğlu Yönetim kurulu Başkanı Mehmet Aslan, bölgedeki inşaat sektörünü, yeni projelerini ve Bayraktaroğlu’nu anlattı.

"İsmimizin farklı sektörlerde zikredilmesini istemiyoruz

Bayraktaroğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan “Bayraktaroğlu” isminin farklı sektörlerde anılmasından şikâyetçiyiz. Son zamanlarda gıda sektörüne de girdiğimiz yönünde duyumlar alıyoruz. Bayraktaroğlu sadece ve sadece İnşaat sektöründe faaliyetine emin adımlarla devam ediyor. Gıda sektörü ya da pastane gibi bir ticari faaliyetimiz yok, rahatsız olduğumuz bu konuyu Sizlerin aracılığıyla duyurmak istedim.

 

"İnşaat sektöründe “Güven” önemlidir"

Bayraktaroğlu İnşaat 1993 yılında Karadeniz Bölgesinde aile şirketi olarak faaliyet göstermeye başladı. İlerleyen zaman içerisinde dinamizmini artırarak 2009 yılında Silivri'de Bayraktaroğlu İnşaat olarak bölgenin inşaat alanında en aktif şirketleri arasında yerini aldı. Şirketimiz hayata geçirdiği tüm projelerde kalitesinden ödün vermeden, maksimum değer katarak, yapılabilecek olanın en iyisini yapmayı hedeflemekteyiz, ilkelerimiz, İş ahlakı çerçevesinde hareket ederek müşterilerimize dürüst ve tutarlı davranarak, güvene dayalı ilişkiler kurmaktır.

 

"Bayraktaroğlu İnşaat ne iş yapar?"

Kaba inşaat işleri sorunsuz, garantili, itina ile yapmaktayız. Fabrika, tatil köyü, konut, okul v.b. işlerde betonarme kısmının yanında, izolasyon, drenaj ve dolgu işleri, çatı kapatmaları. Fabrika ve iş merkezlerinde peri ve peliwood malzemesi ile fuga çıtalı temiz betonarme yüzeyler elde etmek, isteğe bağlı olarak bu yüzeylerin boyanması veya doğal olarak muhafaza edilmesini sağlıyoruz.

İnşaat üzerine malzemeli ya da malzemesiz işleri yapmaktayız. Kara sıva, alçı sıva, kayrak taş kaplama, mermer, seramik, çatı, asma tavan, demir doğrama, pergule, havuz, betebe, duvar örme, bims duvar örme, ısı yalıtımlı dış cephe mantolama, taş duvar, bilumum inşaat işlerini yapıyoruz.

Müşteri firmaların hazır satın aldıkları fakat konseptlerine uygun olmayan yapılar veya yapım tarihi eski olup değiştirmek istedikleri yapıları, firmanın isteklerine göre modern inşaat tekniğine uygun olarak yeniden tasarlayıp projelendirerek, uygulamasını yapmaktayız.

Bayraktaroğlu İnşaat olarak, sanayi yapılarının, prestij binalarının konutların, idari ve sosyal tesislerin, yatırımcı firmanın konseptine uygun olarak iç mimari tasarımını hazırlıyoruz. Tasarımların hazırlanması esnasında tasarımda yer alan her malzemenin yerli yabancı bütün alternatiflerini inceleyerek uygun olanları müşterimizin seçimine sunuyoruz.

Projelendirme sürecinde, müşterinin istek, ihtiyaç ve özel koşullarını ön planda tutan bir yaklaşımı benimseyerek, Mimari tasarım ekibi ile yapılan toplantılar sonucunda ortaya çıkan fikir projeleri, ilgili mevzuatlar çerçevesinde şekillendirerek ruhsat projeleri haline getirmekteyiz. Ruhsatlandırma aşamasındaki tüm resmi prosedürleri, büyük bir hızla ve büyük bir titizlikle takip ederek inşa aşamasına en kısa zamanda geçilmesini sağlamaktayız.

Her türlü modern havuz Villa havuzu, Otel havuzları, Özel Site havuzları, Kapalı yüzme havuzu, Olimpik yüzme havuzları yapımı ve yaşanabilir, estetik ve doğal yeşil alanlar, bu alanların devamlılığını sürdürebilmeleri amacıyla gerekli olan (teknik ya da işçilik anlamında) desteği sağlıyoruz. Gerek proje, gerek uygulama ve gerekse bakım hizmetleri ile ilgili taleplerini karşılıyoruz. Bahçe tasarımı yanında hazır rulo çim, otomatik sulama, bahçe toprağı, çocuk oyun alanları tesisi, sert zemin uygulamaları gibi birçok talebinize karşılık veriyoruz.