Ayda 2 Beden İncelmek Zor Değil

Silivri'de güzelliğine ve bakımına önem veren tüm bayanların yeni adresi olmaya aday 'Well Life' görkemli bir açılışa hazırlanıyor.

Ayda 2 Beden İncelmek Zor Değil
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Derya Özcan ve Dilek Demirkan birlikteliğinde, 23 Haziran Cuma günü görkemli bir açılış töreni ile hizmete açılacak olan “Well Life” güzelliğine ve bakımına önem veren tüm bayanların yeni adresi olmaya aday..

Kayseri’den sonra 2.şube olarak hizmete açılacak olan “Well Life” işletme sahibelerinden Güzellik Uzmanı Derya Özcan “Gerek kullandığımız ürünler, gerek cihazlarımız, gerekse işinde tecrübeli, eğitimli ve profesyonel personellerimizle farkımızı sergilemek, Silivri’de sektörümüzdeki eksikliği tamamlamak adına Silivri’yi seçtik” dedi.

ÖRNEK OLMAK İÇİN SİLİVRİ’DEYİZ

Özel idare İş merkezi arkası İpek İş Merkezi 4. katta hizmete açılacak olan “Well Life”  hakkında bilgiler veren işletme sahibelerinden Güzellik Uzmanı Derya Özcan “Kayseri’de merkez olmak üzere Silivri’de şubemizi açıyoruz. Burada bu sektörde büyük bir boşluk gördüğüm, yaptığımız işlere güvenerek, Silivri’de işini düzgün yapmayanlara örnek olmak için şubemizi Silivri’de açmaya karar verdik.

HER ŞEYDEN ÖNCE KALİTE SUNACAĞIZ

“Salonumuzda, Sağlık bakanlığının onayladığı Apiel Ütüleme sistemi Epilasyonu yapıyoruz” diyerek sözlerini sürdüren Özcan “Bu sağlık bakanlığının onayladığı tek markadır. Diğer ürünler ciltte, vücutta hasara sebep olduğu için yasal değil. Cilt bakımı, Leke Tedavisi, Kozmetik ürünlerinde Sağlık bakanlığının onaylı markalarıyla çalışıyoruz. Müşterinin güzel sonuç alabilmesi için doğal ve bitkisel ürünler tercih ediyoruz. Randevu sistemi ile çalışıyoruz. İnsanlara her şeyden önce kalite ve garanti sunacağız” dedi.

“BİR AYDA 2 BEDEN İNCELME”

“Salonumuzda, Zayıflama, Cilt bakımı, Protez Tırnak, İpek Kirpik, Dövme Kaş, Rimel, leke tedavileri, Dövme Silme Parafin, Kök hücre Tedavisi, Cilt yenileme, Gelin öncesi ve sonrası el ayak, spa bakımları, el ayak bakımları, Skar tedavisi ve kuaför hizmeti vermekteyiz. Biz zayıflamada magic yani akıllı makine kullanıyoruz. 10 seansta 16 cm incelmeye kadar gidiyor. İlk seansta 4-5 cm ’lik incelme hemen fark ediliyor. Arkasından pasif jimnastik ve G5 ile destekliyoruz. Biz tek makine ile sonuç vermiyoruz. 3 makine ile çalışıp sonucu garantiliyoruz. Bir seansımız 45 dakikadır, beş günde bir seanslarımız var.1 ayda 2 beden incelme görüyoruz. Biz gerçek manada güzellik salonuyuz buraya gelen bayan cilt bakımı, lazerini, masajını, saçını, makyajını buradan yaptırıp çıkabiliyor.”

“PERSONELLERİMİZ TECRÜBELİ VE UZMAN”

Well Life’de görevli personeller hakkında da bilgiler veren ÖzcanÇalışan arkadaşlarımız, yıllardır sektörün içerisinde aktif olarak görev yapan arkadaşlarımız. İşini çok iyi bilen, deneyimli, tecrübeli çalıştırılması gereken şartlara uygun arkadaşlarımız. Herkese epilasyon yaptıramazsınız, her insana cilt bakımı yaptıramazsınız, uzmanı olmak zorunda. Çalışan arkadaşlarımız işlerinde en iyisi olan,  sertifikası ve iş tecrübesi olan, makine kullanımları belgeli, eğitimini almış kişilerdir ”dedi.

“İNSANLARI MUTLU ETMEYİ HEDEFLİYORUZ”

Cilt Bakımı ve Masaj departmanında görev yapan Meltem Çöl Küçükkaya’da “Well Life” ta sunulan hizmetler hakkında detaylar vererek “İncelmede yosun tedavimiz var, G-5 imiz var, selüliti yaklaşık 4 haftada sıfırlayabiliyoruz. G- 5 Makinemizle 2 haftada sıfırlanabiliyoruz. Cihazlarımız kesin çözümdür, cihaz olmadan el masajıyla da selüliti sıfırlayabiliriz. Ardından rahatlatma masajıyla sonlandırıyoruz.  Müşterimizin isteğine göre makineyle ya da el masajıyla tedavilerimizi yapıyoruz. Makinelerimizin sağlığa bir zararı yoktur; hamile, epilepsi hastaları, kalbinde pil olan, böbrek hastalığı olan hastalarımıza uygulamıyoruz. Yosun tedavimiz kırk dakikada uygulanıyor. Bu rahatlama, cilt kırışıklıkları, sarkmaları toparlıyor. O yüzden Silivri’ye kaliteyi getirmeyi, parandan çok insanları mutlu edip göndermeyi hedefliyoruz.”dedi.

%100 BİTİRME GARANTİSİ

“Well Life”da güzellik uzmanı ve kuaför olarak çalışan Dilek Polat ta  “Güzellik uzmanıyım, Lazer epilasyonda kullandığımız Apiel cihazında atışlar çok önemlidir. Tüyleri %100 bitirme garantisi veriyoruz. Makinelerimizi sarı ve siyah tüyleri yok ediyor. Ten Rengine uygun şekilde ve tüy yönüne göre çalışma yapıyoruz. Makinemiz sağlık bakanlığının onayladığı apiel buzlu bir sistemdir. Güneşlenip güneş kremi kullandıktan sonra epilasyonumuzu yapabiliyoruz. Seanslarımız 8 seanstır, artı iki de biz veriyoruz, on seansta bitirme garantisi veriyoruz. Yaptığımız işte hijyen ön plandadır. Kişiye uygulama yaptıktan sonra dezenfekte ile ilaçlarımızla makinelerimizi dezenfekte ediyoruz. Manikür pedikürde tırnak batma, nasır, el ayak bakımı, parafin, el ayak peelinglerimiz de salonumuzda uzman kadromuzla müşterilerimize sunuyoruz ”dedi.

WELL LİFE ürün ve hizmetleri hakkında detaylı bilgi almak isteyenler için 0505 056 22 22 veya 0212 727 34 40 numaralı telefonlardan bilgi alabilirsiniz.