Aysefa Teknoloji Merkezini, Çalışma Bakanı Açtı

Türkiye'nin 74 ilinde hizmet vermeye başlayan 503 adet Türk Telekom Grup mağazalarından biri olan Aysefa Teknoloji'nin açılışı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ahmet Erdem tarafından gerçekleştirildi.

Aysefa Teknoloji Merkezini, Çalışma Bakanı Açtı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Türkiye’nin 74 ilinde hizmet vermeye başlayan 503 adet Türk Telekom Grup mağazalarında biri olan Aysefa Teknoloji, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ahmet Erdem’in katılımıyla gerçekleştirildi. Sade bir organizasyonla yapılan açılış töreninde konuşan Bakan Erdem “Peygamber efendimiz buyurmuş ki, kazancın onda dokuzu ticarettir. Bu kardeşlerimiz burayı açtılar. Cenabı hak hayırlı işler versin, bol rızıklar versin. Ülke ekonomimize katkıları olsun.”dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ahmet Erdem, bir sürede mağaza yetkilileri ile sohbet ettikten sonra Silivri’den ayrıldı.Aysefa Teknoloji sahibi Mustafa Serkan Malkaz da, “Teknoloji mağazamızın açılışında bizleri onurlandıran tüm misafirlerine teşekkür ediyorum” dedi.“Türk Telekom Grup Mağazası” olan Aysefa Teknoloji mağazasında müşteriler şu hizmetlerden faydalanabilecekler;

Mağaza Avea, TTNET ve Türk Telekom şirketlerinin ürünlerini tek noktadan sizlere ulaştırma işlevi görmektedir.

Türk Telekom Grup mağazasında mobil hat, internet ve ev telefonu satın alabilirsiniz.

Mobil, internet ve ev telefonu tarife ve kampanyalarından sizin için en uygun olanları keşfedebilir, tarife karşılaştırması yapabilir ve fırsatlardan faydalanabilirsiniz.

Avea, TTNET ve Türk Telekom fatura ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

En yeni cihaz modellerini canlı ve gerçek cihazlarla mağazamızda deneyebilir, satın alabilirsiniz.

Alanında yetkin cihaz uzmanlarımızdan; canlı olarak sergilediğimiz cihazlar hakkında bilgi alabilir, tarife ve fiyat karşılaştırması yapabilirsiniz.

Cihaz gereksinimlerinizin yanı sıra geniş bir yelpazede sunduğumuz aksesuar portföyümüzden ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Teknik destek, arıza, iade, hat iptali gibi işlemlerinizi mağazada gerçekleştirebilirsiniz.

Alanında uzman müşteri temsilcilerimiz aracılığı ile şikayetlerinize anında çözüm bulabilirsiniz.