Başak Ticaret, öğretmenleri unutmadı

Başak Ticaret, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde işini aşk ile yapan eğitimcileri bu yıl da unutmadı. Başak Ticaret, bu sene de düzenlediği etkinliklerle farklı illerde seçilen 'Yılın Emekli Öğretmeni'ni ödüllendirdi.

Başak Ticaret, öğretmenleri unutmadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başak Ticaret, tüm hayatını eğitime adamış, binlerce öğrenci yetiştirerek topluma faydalı bireyler kazandırmış ve emekli olmuş öğretmenleri bu sene de ‘Yılın Emekli Öğretmeni’ projesiyle ödüllendirdi.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Türkiye çapında farklı illerde Arçelik bayilerin iş birliğiyle düzenlenen etkinliklerde ‘Yılın Emekli Öğretmeni’ seçilen Silivri’de yaşayan emekli Seher Hatipoğlu’na Çamaşır Kurutma Makinesi hediye edildi.

Törende ayrıca ilçedeki okullarda görev yapan B.Damla Baber,Burcu Taşmerdivenli,Gökhan Temel,Nilsu Denizli,Aslı Gündüz Altındiş ve Ferhat Özyel’e çeşitli hediyeler takdim edildi.

Başak Ticaret’in yeni şubesinde düzenlenen törene Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Belediye Meclis üyesi Doruk Bulut, Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Aslan ve davetliler katıldı.