'Canım Ciğerim' 3.şubesiyle Silivri'de

Meşhur Edirne Tava Ciğeri ve Köfte salonu 'Canım Ciğerim' 3.şubesiyle İşadamı Kemal Sofuoğlu ve Sacit Ertaş'ın ortaklığında hizmete açıldı.

'Canım Ciğerim' 3.şubesiyle Silivri'de
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Salı günü basın mensuplarıyla bir araya gelen Canım Ciğerim’in yöneticileri Kemal Sofuoğlu ve Sacit Ertaş “Silivri’ye gerçek Edirne Ciğerini getirdik”dedi.
Silivri’de uzun yıllar AYSO Catering ile gıda sektöründe hizmet veren İşadamı Kemal Sofuoğlu, ortağı Sacit Ertaş ile birlikte Canım Ciğerim Edirne Tava Ciğeri ve Köfte Salonunun 3. Şubesini hizmete açtı. Oldukça şık bir mekânda hizmete açılan işletme “gerçek Edirne ciğeri” sloganı ile lezzetini misafirlerine sunuyor.

Canım Ciğerim 3şubesiyle Silivride

İşletme ortaklarından iş adamı Kemal Sofuoğlu, işletmelerinin açılışında yaptığı konuşmada, gerçek Edirne ciğeri lezzetini Silivri halkının ayağına getirdiklerini söyleyerek, “ Birçoğumuz o meşhur Edirne ciğerini yemek için birçok kez Edirne’ye gitmişizdir. Artık böyle bir sorunumuz olmayacak. Edirne ciğerini Silivri halkının ayağına getirdik. Büyük bir hassasiyetle müşterilerimize sunduğumuz Edirne ciğerimiz, Edirne’de marine edilerek buraya geliyor. Ciğerde ustalaşmış profesyonel ekibimizin pişirerek servis ettiği ürünlerimizin şimdiden büyük takdir topladı. Tava ciğeri, çöp şiş ciğer, özel spesiyal köftemiz çorba, salata ve tatlı çeşitlerimizle Silivri’nin marka lezzet duraklarından birisi olacağımızdan eminim.”dedi.   

Canım Ciğerim 3şubesiyle Silivride

İşletme sahiplerinden Sacit Ertaş da “Diğer şubelerimizin başında aile bireylerimiz var. Türkiye’de bir ilki yaptık biz, girişimcilik sertifika programını Kosgeb’i birincilikle tamamladık. İmkanlarını sonuna kadar kullandık.7 Nisan 2012’de 4 kişi ile başladık, birinci yılımızda yerimizi büyüttük 3 ay sonra 12 kişi olduk, bir yıl sonra 18 kişi olduk, şu anda da 45 kişiye yaklaşan bir çalışma ekibimiz mevcut.3 yılımızda 2.şubemizi açtık,4.yılımızda da 3.şubemizi açtık       ,Kemal ağabeyle birlikte inşallah güzel işler yapacağız.”dedi.

Canım Ciğerim 3şubesiyle Silivride

Canım Ciğerim 3şubesiyle Silivride

Canım Ciğerim 3şubesiyle Silivride