Damak tadına özen gösterenlere !

Nezih bir mekân ve nefis tatları ile Silivri halkına hizmet verecek olan Gourme Et, Silivri sahili, Vergi dairesi altında hizmete girdi.

Damak tadına özen gösterenlere !
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nezih bir mekân ve nefis tatları ile Silivri halkına hizmet verecek olan Gourme Et, Silivri sahili, Vergi dairesi altında hizmete girdi.

“KÖFTEMİZİN TADI SİLİVRİ’DE YOK”
Temmuz ayı başlarında Silivri Vergi Dairesi altında Oğuzhan Can, Ceyhun Sevil tarafından hizmete açılan Gourme Et, işletmede özel olarak hazırlanan köftesi ile Silivrilerin yoğun ilgisini çekti. İşletme sahipleri ise bu ilgiden son derece memnun oldukları ifade ederek “Yemediğimizi yedirmeyiz ilkesi, kaliteli sağlıklı ve temiz hizmet anlayışıyla yola çıktık. Gelen müşterilerimize ilk olarak tavsiye ettiğimiz ürünümüz köftemiz, iddia ediyoruz işletmemizde özel olarak hazırlanmış olan köftemizin tadını Silivri’de bulamazsınız. İşletmemizi gerek dekoru gerek se de sunduğumuz ürün yelpazesi olarak Alkolsüz aile mekanı olarak tasarladık ve öyle devam ediyoruz. Ayrıca İşletmemize özel olarak hazırlanan Kuzu Kokoreç, Antrkot ve Pizza’yı da ısrarla tavsiye ediyoruz. Sunduğumuz lezzetler tamamen kendi hazırladığımız özel soslar ve terbiyeden dolayı yoğun talep görüyor ”ifadelerini kullandılar.

“KÖMÜRDE KUZU KOKOREÇ”
Et üzerine yoğunlaştıklarını belirten işletme ortaklarından Ceyhun Sevil “Köfte’nin tüm çeşitleri, et çeşitleri, özel sucuğumuz, ilerleyen günlerde menümüzü daha da genişleterek pizzalar, makarna çeşitleri, tavuk ürünleri, sahilin konseptine uygun olarak günün hemen hemen her saatinde kokoreç’imizle hizmete devam ediyoruz. Sabahları günün ilk saatlerinde İşkembe çorbamız hazır durumda, alternatif çorbalarımızda mevcut, dileyen müşterilerimiz için zengin kahvaltı çeşitlerimiz, gözlememiz hazır ve tost çeşitlerimiz mevcut durumda. Haftanın 7 günü sabah 07.00 ile gece 00.00 arasında müşterilerimize hizmete veriyoruz.”dedi.

ÜRÜNLERİ GÜNLÜK
Tüm ürünlerin tedarikini günlük yaptıklarını da belirten Ceyhun Sevil “Etlerimiz işletmemize özel olarak kesilip işleniyor. Diğer ürünlerimizi de alalım kilerimizde beklesin, maliyetten kısalım yapmıyoruz. Çünkü bizlerde burada yemeğimizi yiyoruz, kendi yemeyeceğimiz ürünü müşterilerimize sunmuyoruz, kendimize nasıl sofra hazırlıyorsak müşterilerimize de o şeklide özen gösteriyoruz.”dedi.
Gourme Et Silivri Vergi Dairesi altında hizmet veriyor.