Damakları Mest Edecek Lezzet Rehberi 'Lüxet'

Kısa zamanda Silivri'nin kalbinin attığı lokasyonların başında gelen Lüxet Et Restaurant 14 Şubat Sevgililer Günü'nde sizi ve sevdiğinizi Udi Raci'nin canlı fasıl keyfiyle eşsiz bir sofrada buluşturmaya hazırlanıyor!

Damakları Mest Edecek Lezzet Rehberi 'Lüxet'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hürhaber /Hazal Başaran

Zengin mutfağı, yaratıcı şefleri, şık ambiyansı ile lezzet ve hizmet anlayışına farklı bir açılım getiren Silivri’nin gözde Et Restaurantı Lüxet, Sevgililer Günü ruhunu yansıtan özel fasıl ezgileri ve damak çatlatan tatlarıyla yılın en aşk dolu gününün ayrıcalığını sevdiğine romantik sürprizlerin eşlik edeceği bir masada yaşatmak isteyenleri unutulmaz bir geceye davet ediyor!

HİZMETTE KUSURSUZ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ HEDEFLENİYOR!

Müşteri memnuniyeti prensibini temel baz alan ve asla taviz vermeyen Lüxet Et Restaurant’ında kendinizi konforlu, buram buram kalite kokan, nezih bir atmosferin içinde bulacaksınız. Dünya mutfağının seçkin tarifleriyle sizleri lezzet yolculuğuna çıkaracak olan Lüxet’te dana, kuzu ve tavuk eti yemekleri mükemmeli hedefleyen servis anlayışıyla servis ediliyor. Birbirinden leziz çorbalar arasında kaburgadan hazırlananın yeri farklı.

ŞEFLERİN ELLERİNDEN USTA LEZZET YORUMLARI

Servis yaklaşık 20 çeşidi barındıran soğuk başlangıç meze tepsisi seçmeleri ile başlıyor, dileyen konuklara portföyü oldukça geniş içki ikramı yapılıyor. Daha sonra tercih edilirse mideye olduğu kadar sunumlarıyla gözlere de hitap eden ara sıcaklardan pastırmalı çam fıstıklı humus, içli köfte, paçanga böreği, lüx ciğer, fırında mantar güveç, sebzeli avcı böreği, pazı kavurma, ispir sıcak pilaki yanında çoban salata, gavurdağı salata, göbek salata, mevsim salata, şefin özel salatası sunuluyor. Ardından sıra et menüsünden seçim yapmaya geliyor. Dana bonfile, dana dallas, dana şiş, dana antrikot, t-bone steak, lokum tabağı, lüx karışık, kuzu pirzola, kuzu şiş, kuzu çöp şiş, piliç külbastı, piliç şiş, piliç kanat, piliç şnitzel seçeneklerinin yanı sıra işletmeye özel alternatiflerden; sacda kuzu kavurma, güveçte et sote, hafta sonuna özel Lüxet döner ve iskender, Lüxet burgerler, Lüxet köfte, Tekirdağ köfte, kaşarlı köfte, natürel köfte ise bebe mısırı, tereyağında haşlanmış mevsim sebzeleri ve ızgarada pişirilmiş dilim ananas eşliğinde sunum yapılıyor.   Lezzet serüveni Lüx künefe, sufle, fırın sütlaç, dondurma, mevsim tatlıları ve meyve tabağı ile muhteşem bir finalle taçlandırılıyor. Lüxet Et Restaurant’nda etler daha lezzetli olsun diye kömür ızgarasında pişiriliyor. Sabah 09.00 itibariyle hizmete başlayan restaurant gece servisi bitene kadar açık kalıyor.

ANADOLU SOFRASININ ARANILAN LEZZETLERİ; KEBAP VE PİDE ÇEŞİTLERİ

Konukları için bir lezzet durağı olan Lüxet Et Restaurant, en taze etleri kullanarak hazırladığı lüx pide (Rize kavurması, kaşar, tereyağı, yumurta), lüx kıymalı, lüx kaşarlı, lüx pastırmalı pideleri ve Adana kebap, Urfa kebap, fıstıklı kebap, beyti kebap çeşitleriyle de müşterilerinden tam not alıyor.

VALE VE OTOPARK AYRICALIĞI

Mimar Sinan Mahallesi, Karaali Çeşme Mevkii, E5 Karayolu Üzeri (Shell Benzin İstasyonu)

Silivri adresinde konumlanan Lüxet Et Restaurant konuklarını otopark alanı açısından da son derece rahat ettiriyor. Üstelik talep halinde dilediğiniz adresten Lüxet’e ulaşımınız sağlanıyor ve yine gitmek istediğiniz yere Lüxet görevlilerince bırakılıyorsunuz.

HER CUMA, CUMARTESİ VE PAZAR FASIL KEYFİ!

İki ayrı üniteden oluşan Lüxet Et Restaurant’ta her Cuma, Cumartesi ve Pazar günü fasıl grubu sahne alıyor. Şehrin gürültüsünden uzak huzur dolu akşamlar için ideal bir mekan olan Lüxet Et Restaurant tam size göre…

LÜXET DAVETLERİNİZİ ÖZEL KILIYOR 

Memnuniyetle ayrılmanız için adeta etrafınızda pervane olan 23 personeliyle hizmet veren Lüxet Et Restaurant’ta doğum günü, evlilik yıldönümü gibi mutlu günlerin yanı sıra özel davetler ve yemekli iş toplantıları gibi organizasyonları da gerçekleştirebilir;  0212 736 11 41 – 0530 411 25 95 nolu telefonlardan rezervasyon yaptırabilirsiniz.