Destimar market açıldı

Ezgi Kırali'nin sahibi olduğu Destimar Market, bugün yoğun bir katılımla hizmete açıldı.

Destimar market açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeni mahalle Doktor Sadık Ahmet Caddesi Numara 2  (Kiptaş 1.Etap karşısı ) ‘de hizmete açılan Destimar Market’in resmi açılış töreni yoğun bir katılımla bugün gerçekleştirildi.

Destimar Marketin açılış kurdelesini Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Solak, SİBESO Başkanı Nuray Koçer, Şoförler ve otomobilciler odası Başkanı Recep Akıncı, MHP İlçe Yönetim kurulu üyesi Yıldırım Aşkın kesti.

Çeşitli İkramların sunulduğu açılış töreninde konuşan Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Solak “Böylesine güzel ir işletmeyi Silivri’mize kazandırdığı için Ezgi hanıma çok teşekkür ediyorum. Esnafların kepenk kapattığı bu günlerde böyle cesaretli işletmecilerin ortaya çıkması bizleri sevindiriyor. Hem Silivri’mize katma değer kazandırıyor, hem de ülkemize katma değer kazandırıyor. Hayırlı uğurlu olsun diyorum ”dedi.

İşletmesi ile ilgili bilgiler veren Ezgi Kırali “Marketimizden piyasanın altında fiyatlarla satışlar yapıyoruz. Ürün çeşitliliği konusunda iddialıyız. Çok yakın bir zaman içerisinde de paket servis hizmetimizi sunmaya başlayacağız. Fiyatlarımızda iddialıyız.”dedi.