Doğrular OSGB'den işbaşı eğitimi

Doğrular Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi (OSGB) İş Güvenliği Uzmanları, Bayburtlu İnşaat Dream Of Silivri Projesi şantiyesinde işbaşı eğitimlerini sürdürüyor.

Doğrular OSGB'den işbaşı eğitimi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Doğrular Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi (OSGB), proje ortağı firmaların şantiyelerinde denetim ve yönlendirmelerine devam ediyor. Doğrular OSGB İş Güvenliği Uzmanları, Bayburtlu İnşaat projesi olan Dream Of Silivri Projesi’nde işbaşı eğitimlerle şantiye güvenliğinin devamlılığını sağlıyor.

Doğrular OSGB İş Güvenliği Uzmanı Serkan Angıl, Dream Of Silivri Projesi kapsamında görev alan personele verdiği işbaşı eğitimleri ile çalışmaları esnasında oluşabilecek olumsuzların önüne geçmeyi hedefliyor. İşçilere şantiye sahasına girmeden önce gerekli ihtarlarını yapan Angıl, “Tool Box Eğitimleri” kapsamında da saha tehlikelerine karşı işçileri uyararak, alınması gereken tedbirlerin ehemmiyetini anlattı.

Bayburtlu İnşaat’a teşekkür ederiz

Eğitim sonrasında Doğrular OSGB Koordinatörü A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Nur Şenkul, “Doğrular OSGB olarak çalışma ortağı olduğumuz firmaların çalışma sahalarını düzenli olarak ziyaret ediyoruz. Burada çalışan personele yönelik sağlık taramaları düzenli olarak devam ederken saha denetimleri de her daim yapılıyor. Bu şekilde de saha güvenliğinin devamlılığını sağlamayı amaç ediniyoruz.

Bugün de Bayburtlu İnşaat’ın projesi olan Dream Of Silivri’nin saha çalışmalarını ve işbaşı eğitimlerini yaptık. İş güvenliği anlamında ciddi anlamda çabuk reaksiyon alabildiğimiz bir ekip. Bu yüzden Bayburtlu İnşaat yöneticilerine, şantiye şefine, teknik personele çok teşekkür ediyoruz.” açıklamasını yaptı.