Dünyanın en iyi markası Silivri Emir Tuning'de

Silivri'de faaliyet gösteren Emir Tuning'in sahibi Gökmen Aydoğan, dünyada adını duyurmuş ses sistemlerinden olan Digital Designs'in bayiliğini aldı. Aydoğan, 'Silivri'de böyle bir eksiliğin olduğunu fark ettik' dedi.

Dünyanın en iyi markası Silivri Emir Tuning'de
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Oto müzik sistemlerinin Silivri piyasasında önemli bir yeri bulunan Emir Tuning, bünyesine yenilikler katmaya devam ediyor. Türkiye’de müzik hoparlör sisteminde fark yaratan Digital Desings’in bayiliğini alan Emir Tuning’in sahibi Gökmen Aydoğan, eksikliği fark ederek kaliteseverler ile buluşturdu.

Güvenlik sistemleri, araç kaplama, cam filmi, oto aksesuar, oto crom, oto koltuk kılıflarının yanı sıra müzik sistemlerinde de yapıldığı Emir Tuning, Digital Designs’in bayiliğini de bünyesine katarak bir ilki getirmiş oldu. Dünyanın en iyi markası gösterilen Digital Desing, sadece Silivri'de Emir Tuning'de bulunuyor. 

 

‘DÜNYANIN EN İYİ MARKASI’

31 yaşındaki genç iş adamı Digital Designs için şu şekilde konuştu: “Silivri’de böyle bir eksiliğin olduğunu fark ettik ve Digital Designs’ın bayiliğini bünyemize katarak, Silivrililere gerçek müziğin tadına varmaları için bir adım daha atmalarını sağladık. Şuanda Digital Desgns dünyanın en iyi hoparlör ve müzik sistemi olarak geçiyor. Artık bu marka bizde. Müziğin tadına ulaşmak isteyenleri bekleriz.”

Emir Oto, Silivri eski sanayi sitesi bölgesinde Semih Eczanesi karşısında hizmet veriyor.