Eczane Vefa hizmete açıldı

Genç Eczacı Musab Çatmakaş'ın sahibi olduğu Eczane Vefa, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Eczane Vefa hizmete açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Müftüsü İdris Çatmakş’ın oğlu Musab Çatmakaş’ın sahibi olduğu ve Piri Mehmet Paşa mahallesi Mumhane (Eski Kasaplar Sokağı) sokak Numara 19/B adresinde hizmete açılan Eczane Vefa’nın açılış törenine Silivri Belediye Başkaşı Özcan Işıklar, Belediye Başkan Yardımcıları Bora Balcıoğlu ve Hasan Solak, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, Merzifon Müftüsü Mustafa Altun SİAD Yönetim kurulu üyesi Mesut Söylet, Devlet Hastanesi yöneticisi Sadık Balcı, Meclis üyeleri Semih Ayeş, Müftülük çalışanları, MHP İlçe Başkan Yardımcısı Zafer Yalçın, AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri, CHP Gençlik kolları başkanı Berker Esen, işadamları,STK ve Oda yöneticileri ile vatandaşlar katıldı.

Kuran-ı Kerim Tilavetiyle başlayan açılış töreninin hoş geldiniz konuşmasını Silivri Müftüsü İdris Çatmakaş yaptı.

Çatmakaş’ın konuşmasının ardından kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Özcan Işıklar da “Ülkemizin içinde bulunduğu bu dönemlerde rüzgar kayadan toz bile koparamaz. Bizler birlik içinde bütünlük içinde, severek bu süreci aşacağız. Bu ilçenin geleceğine yatırım yapan herkesin Allah yolunu açık etsin. Hayırlı uğurlu olsun “dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Merzifon Müftüsü Mustafa Altun tarafından açılış duası yapıldı. Kurdele kesiminden sonra da katılımcılara çeşitli ikramlar sunuldu.