EKSA yeni sezona hazır

Yaklaşık 10 yıldır Silivri'de müşterilerine hizmet sunan EKSA Bayan Kuaförü, yepyeni saç tasarım modelleri ve gelin başları ile 2017 yılı yaz sezonu için hazırlıklarını tamamladı.

EKSA yeni sezona hazır
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nuray Eker Sarı tarafından kurulan ve yaklaşık 10 yıldır müşterilerine kusursuz bir şekilde hizmet vermeye devam eden EKSA Bayan Kuaförü, yönetici ve çalışanları ile birlikte sezonuna aldıkları eğitim ve kurslarla yepyeni saç tasarım ve gelin başları modelleriyle 2017 yılının düğün sezonu için son hazırlıklarını tamamladı.

Özellikle tesettür gelinbaşları tasarımlarıyla Silivri’de öncü bir tasarımcı olan işletme sahibesi Nuray Eker Sarı “Kış sezonunda işlerimiz yaz aylarına göre biraz daha azalıyor. Ekip arkadaşlarımla birlikte kış sezonu boyunca Türkiye’de yeni trend olan tasarım modellerini gerek aldığımız eğitim ve kurslarla, gerekse de katıldığımız fuarlarda yakından inceleme fırsatımız oluyor. EKSA Kuaför salonu olarak müşterilerimize daha geniş ürün yelpazesi sunmak adına tüm hazırlıklarımızı tamamladık.2017 yılının düğün sezonuna hazır durumdayız. Tesettürlü gelinlerimiz için gelin başları süsleyecek olan modellerimizi görmek için gelin adaylarımız salonumuzu sık sık ziyaret ederek yaptığımız tasarımları yakından inceliyorlar. Salonumuzu ziyaret imkânı bulamayan gelin adaylarımızda sosyal medya hesaplarımızdan bizleri takip ediyor. Bugüne kadar salonumuzdan memnun ayrılmayan misafirimiz hiç olmadı. Salonumuz alınan karar gereği Salı günleri haricinde tüm günler 09.00- 19.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

EKSA Kuaför salonuna 2127278544 numaralı telefondan yada işletmenin web sitesinden  ulaşabilirsiniz