Enerjisa Online Abonelik İşlemleri

Online abonelik işlemleri elektrik abonelikleri söz konusu olduğu zaman da yararlanabileceğiniz işlemlerdir.

Enerjisa Online Abonelik İşlemleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Online işlemlerden yararlandığınız zaman işlem merkezlerinde veya şubelerinde uzun kuyruklar beklemekten kurtulmuş olursunuz. Yeni abonelik işlemleri yapabileceğiniz bu online işlem merkezleri aynı zamanda faturalarınızı da ödeyebileceğiniz merkezlerdir.

Online Abonelik İşlemlerinden Yararlanmanın Avantajları Nelerdir?

Online işlem merkezlerinden yararlanmanız tamamen ücretsizdir. Sıra beklemeden, ücretsiz bir şekilde aboneliğiniz ile ilgili pek çok farklı işlemi yapabileceğiniz bu sistemler ülkemizde Enerjisa tarafından da sunulmaktadır. Güvenilir ve pratiklik oranı yüksek olan bu merkezlerden yararlanarak kredi kartınızı ya da banka kartınızı kullanarak fatura ödemelerinizi de yapabilirsiniz.

Elektrik aboneliğinize ait olan tüm işlemleri yapabileceğiniz online işlem merkezleri, tüm işlemlerin resmi şekilde yapıldığı merkezlerdir. Elektrik aboneliğinize ait işlemleri yapabileceğiniz bu merkezlerden dilerseniz elektrik aboneliğiniz ile ilişkin olan farklı bilgilere de raporlar sayesinde ulaşabilirsiniz.

Online Elektrik Aboneliği Nakil İşlemi

Evinizi ya da iş yerinizi farklı bir lokasyona taşımayı planlıyorsanız, elektrik aboneliğinize ait olan nakil işleminizi Enerjisa’nın geliştirdiği online işlem merkezi üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Enerjisa’nın abonelik işlemlerinizi yapabileceğiniz adresini ziyaret ederek, yeni adresinize taşınmadan önce aboneliğinizin nakil işlemlerinin başlatılmasını sağlayabilirsiniz.

Kullandığınız size özel mevcut aboneliğiniz için de değişiklik yapabileceğiniz online işlem merkezinde aynı zamanda tarife değişikliği yapabilmeniz de mümkündür. Tarife değişikliği, nakil işlemleri, yeni abonelik, fatura ödeme ve borç sorgulama gibi farklı işlemleri yapmak istediğiniz zaman tek yapmanız gereken şey yeni bir üyelik oluşturmaktır.

Hızlıca alabileceğiniz bu üyelik sayesinde tüm işlemlerinizi online işlem merkezinden güvenilir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Üyeliğiniz ile birlikte size özel sunulacak olan “abone numarası” sayesinde işlemlerinizi anlık olarak takip de edebilirsiniz. Enerjisa’nın resmi internet sitesinde yer alan ilgili bölüme abonelik numaranızı girdikten sonra taleplerinizin hangi aşamada olduğunu adım adım takip edebilirsiniz.

Online Randevu Sisteminin Ayrıcalıkları Nelerdir?

Şubelere gitmeden ve telefon kullanmadan abonelik işlemlerinizi yapabilmeniz size tüm bu zorlayıcı süreçlerden kurtulmanız imkanını tanır. Ayrıca işlemlerin online ortamlarda yapılabiliyor olması zamandan da tasarruf edebilmenizi sağlar.

Online randevu sisteminin de yer aldığı Enerjisa online işlem merkezi, faturalarınızı düzenli olarak ödeyebilmeniz için size imkan tanır. Böylelikle gecikme bedeli ödemeden ve faturalarınızı her ay takip etme yükümlülüğünden de kurtulmuş olursunuz. Faturalarınızı dilerseniz otomatik ödeme talimatını bankanızdan vererek otomatik olarak da ödeyebilirsiniz.

Yeni abonelik işlemleri ve mevcut abonelik ile ilgili değişiklikler gibi hizmetlerden yararlanabilmek için Enerjisa’nın online işlem merkezinden tek seferlik üyelik almanız ve gerektiği zaman ilgili işlemler için online randevu sistemini kullanmanız yeterlidir.

Bu sistemden randevu aldığınız zaman tamamen sizin belirlediğiniz tarih ve saat geçerli olur. Randevu işleminiz tamamlandığı zaman ise SMS ya da tercih ederseniz e-posta üzerinden randevu bilgilerinize ilişkin bilgileri alabilirsiniz.