Ev Yaptırmak Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı

YTONG firmasının Türkiye'deki ilk ve tek uygulayıcı firması olan Kiremitçiler İnşaat, ev sahibi olmak isteyenlere birbirinden farklı alternatifler sunarak, 90 günde anahtar teslimi evinizi tamamlıyor.

Ev Yaptırmak Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bugüne kadar Türkiye’nin birçok bölgesinde yüzlerce proje yaparak teslim eden Kiremitçiler İnşaat, uygun fiyat alternatifleri ile kullandığı malzeme ve işçilik kalitesiyle de sektöründe dikkat çekmeyi başardı.

“HİÇ BU KADAR KOLAY OLMAMIŞTI”

Kiremitçiler İnşaat’ın faaliyetleri anlatan Firmanın Genel Müdürü Ümit Kiremitçi “Müstakil evlerde her bütçeye göre anahtar teslimi yapı sistemleri mevcuttur. 12 yıldır Silivri’de YTONGEV markası ile faaliyet gösteren firmamız, “siz hayal edin biz gerçekleştirelim” sloganı ile sayısız müstakil evler yaparak, müşterilerimize beğendirerek sorunsuz, iskanlı bir şekilde teslim ettik. Toplam 113 m2 3+1 dubleks betonarme karkas, YTONG GAZBETON ile oluşturan evin 1.sınıf anahtar teslim fiyatı:125.000 TL’den başlayan fiyatlarla taahhüt yapmaktayız. Bu fiyata göre anlaşma yaptığımız müşterilerimizin çevre düzenlemesi, bahçe duvarı, yürüyüş yolu, açık veya kapalı otopark, yüzme havuzu gibi ekstra ücretlendirilerek hizmetlerde verilmekteyiz. Yapı ruhsat ve iskân aşamasında firma müşterisine ücretsiz olarak iş takibi de yapıyoruz. Müstakil ev sahibi olmak hiç bu kadar kolay olmamıştı sanırım” dedi.

“MÜSTAKİL EV GİBİSİ YOK”

Müstakil evin avantajlarını da değinen Ümit Kiremitçi “Arsanız varsa, her keseye uygun müstakil yaşam için çözümler sunuyoruz. Bahçeli ev gibi müstakil evde yaşamanın avantajları saymakla bitmez. Çocuklu aileler için özgür bir yaşama alanıdır. Ailenizle, çocuklarınızla, evcil, hayvanlarınızla daha kaliteli bir yaşam sürersiniz. Gürültü sıkıntısı olmayan bu tür evler, geniş alanlara sahip olması sebebi ile büyük davetler içinde kullanılabilinir. Dost ve arkadaş çevrelerinize barbekü partileri düzenleyebilirsiniz. Otopark sorunu olmaz, Her müstakil evin kapalı ve açık garajı vardır.  Bir bahçeniz olacağı için toprak ve doğa ile iç içe olmanızı sağlayacaktır. Bahçeye yapılacak bir yüzme havuzu yaz aylarında her an bir tatil havası yaşama imkânı verecektir. Müstakil evler, Komşular ile oluşacak sorunlar açısından apartman dairesi ile kıyaslandığında daha az sıkıntı içerir. Gürültü, Bakım giderleri, Isınma, Yönetim gibi sorun olabilecek konular ve alınacak kararlarda müstakil olmanın avantajları yaşanır “şeklinde konuştu.

Adres: Mimarsinan Mah.Nazım Kilimci sok.No:4/A Silivri 
Silivri / İstanbul 


Tel:   0212 728 00 73
Gsm: 0543 778 55 24