File 48.Mağazasını Silivri'de açtı

Bayburtlu İnşaat tarafından üretilen ve Silivri'de nitelikli konut projelerinin gözdesi olan Dream Of Silivri projesi içerinde yer alan zincir marketlerin parlayan yıldızı konumunda olan File Market,48.Mağazasını açtı.

File 48.Mağazasını Silivri'de açtı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sabah saatlerinde yapılan açılış törenine File market Genel müdürü Haluk Dortluoglu, Bayburtlu İnşaat yönetim kurulu üyeleri Eyüp ve Yakup Bayburtlu, File market ve Bayburtlu İnşaat’ın üst düzey yöneticileri ile vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşan File market Genel müdürü Haluk Dortluoglu “File marketin 48.mağazasını bugün Silivri’de açtık. Silivri’deki 2.mağazamız. Bizler 4 bin /5 bin ürün sayısına sahip, taze ürünlerin ağırlıklı olduğu, yüksek kalite ve servis hizmet seviyesine sahip, fiyatların da gayet makul tutulduğu bir süper market zinciriyiz. İleri de Türkiye’nin önde gelen süpermarketlerden birisi olacağımıza inanıyorum. İnşallah Silivri halkı ile de buluşmaya onlara en iyi şekilde hizmet vermeye geldik. Bunun arkasını en iyi şekilde getireceğiz” ifadelerini kullandı.

FİLE MARKET HAKKINDA

FİLE mağazaları, 1995 yılında Türkiye’yi perakende satışta yüksek indirim modeli ile tanıştıran BİM’in 2015 yılında müşterilerinin hizmetine sunduğu yeni ve farklı bir satış modelidir.

Bu modelin temel amacı tüketicilerin gıda, kişisel bakım ve genel temizlik ihtiyaçlarını iyi veya en iyi kalitede, yüksek standartlarda üretilmiş ve sürekli düşük fiyatlardan satışa sunulan sağlıklı ve taze ürünlerle karşılamaktır.

Sıcak ve samimi bir tasarım ile hazırlanan FİLE mağazalarında tüketicilerin kendilerini mahallelerinde veya çarşılarında alışveriş yapıyormuş gibi rahat hissetmeleri hedeflenmiştir. Ortalama 4000- 5000 farklı ürün bulunan ve yeni bir konsept ile tasarlanan mağazalarda et, şarküteri, taze sebze – meyve, unlu mamuller ve kişisel bakım bölümleri yer almaktadır.

Yeni bir tedarik sistemi kuran FİLE organizasyonu, ürün portföyüne ulusal ve uluslararası markaların yanı sıra yeni özel markalar da dâhil etmiştir. Temel ürün kategorilerinde 3 yeni özel marka FİLE ile ilk kez tüketicilerin beğenisine sunulmuştur.

FİLE’de özel indirim günleri veya promosyonlar düzenlenmemekte, bunun yerine her gün düşük fiyat yaklaşımı uygulanmaktadır.