File market 40.şubesini açtı

Yıldırımlar Yapı tarafından Silivri'ye kazandırılan nitelikli konut projesi "Kasaba evleri" içerisinde yer alan File Market'in 40.şubesi törenle açıldı.

File market 40.şubesini açtı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sabah saatlerinde yapılan açılış törenine File market Genel müdürü Haluk Dortluoglu, File market üst düzey yöneticileri, Yıldırımlar Yapı yöneticileri ile vatandaşlar katıldı.

Açılış sonrasında açıklama yapan File Market Genel müdürü Haluk Dortluoğlu “File market BİM’in iştiraki olan bir kuruluş, burada BİM’den farklı olarak et, şarküteri, meyve sebze ve unlu mamuller gibi günlük taze ürünler mevcut, yaklaşık 4000’den fazla ürün mevcut. Bir ailenin ihtiyaç duyabileceği bütün temel gıda, temizlik, kişisel bakım gibi binlerce ürün mevcut. Kalite seviyesi yüksek bir ürün yelpazesi var. Silivri’ye hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

1995 yılında Türkiye’yi perakende satışta yüksek indirim modeli ile tanıştıran BİM’in 2015 yılında müşterilerinin hizmetine sunduğu yeni ve farklı bir satış modeli olan File marketin temel amacı tüketicilerin gıda, kişisel bakım ve genel temizlik ihtiyaçlarını iyi veya en iyi kalitede, yüksek standartlarda üretilmiş ve sürekli düşük fiyatlardan satışa sunulan sağlıklı ve taze ürünlerle karşılamaktır.

Sıcak ve samimi bir tasarım ile hazırlanan Yenimahalle File marketin tüketicilerin kendilerini mahallelerinde veya çarşılarında alışveriş yapıyormuş gibi rahat hissetmeleri hedeflenmiş, Ortalama 3.500- 4000 farklı ürün bulunan ve yeni bir konsept ile tasarlanan mağazalarda et, şarküteri, taze sebze – meyve, unlu mamuller ve kişisel bakım bölümleri yer almakta.