'Güvenli Çalış, Sağlıklı Yaşa'

Murat Ağbaş yönetiminde faaliyet gösterecek olan 4D Ortak Sağlık Güvenlik Birimi(OSGB) Silivri'de faaliyetine başladı.

'Güvenli Çalış, Sağlıklı Yaşa'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 ‘’Güvenli Çalış, Sağlıklı Yaşa’’ ilkesiyle çalışan sağlığı hizmetleri konusunda işletmelere çözüm ortağı olmayı hedeflemektedir. Birçok kuruma nitelikli İşyeri Hekimi, Diğer Sağlık Personeli, İş Güvenliği Uzmanı yerleştirilmesi konularında hizmet vermekte ve kendi uzmanlık alanındaki riskleri yöneterek, çalışanların sağlık kontrolleri ve eğitimlerini de üstlenmektedir.”

“Amacımız iş güvenliğini bir kurum kültürüne dönüştürerek, güvenlik kavramını en tepe yöneticiden iskeledeki işçiye kadar her bireyde öncelikli davranış biçimi haline getirebilmektir” diyerek sözlerini sürdüren 4D OSGB Genel Müdürü Murat Ağbaş “İnsan hayatından daha değerli hiçbir şey yoktur. Sağlıklı yaşamak ve yaşatmak, meslek hastalıklarını oluşmadan önlemeye odaklanmak var oluş nedenimizdir. Sizin içinde İnsan sağlığı ve çalışan güvenliği söz konusu ise, planlarınıza iş güvenliğini dahil edip iş gücü kaybının önüne geçebilirsiniz” dedi.

“Ülkemizde Son yıllarda hayatımıza giren çalışan sağlığı ve güvenliği hizmetleri her geçen yıl daha da gelişmekte, yapılan istatistiklerde iş kazalarının bu doğrultuda giderek azalması dikkat çekmektedir. Zira yapılan bütün araştırmalarda, önlemlere yapılan yatırım, zararlara yapılacak harcamadan her zaman daha az olduğu gerçeğini ortaya çıkarmaktadır.”

“Başarılı bir iş yürütmenin hazır bir formülü yoktur ama kuşkusuz bunun temelini insanlar oluşturmaktadır. 4D OSGB de İnsan kaynağı, rekabet üstünlüğü sağlayan temel unsurdur. Şirketimizin hedeflerine ulaşabilmesi, başarısının sürekliliğini sağlayabilmesi ve çalışanlarının memnuniyetini artırabilmesi için sürekli ve yaygın eğitim ve geliştirme programları uygulanmaktadır.”

“Doğru elemanlar fikirlere katkı sağlayabilir ve mümkün olacağını hayal bile edemeyeceğiniz yenilikler gerçekleştirebilir. Bu yüzden bizde’’ Her çalışanımız işinin, her yöneticimiz de işyerinin sahibidir’’ ilkesiyle yola çıktık”

“4D, markasını çalışan sağlığı ve güvenliği hizmetlerine konumlandırmış olup sadece bu alanda yatırımlarını yapmaya devam edecektir.”

Güvenli Çalış, Sağlıklı Yaşa