Hanedan, dualarla açıldı

Weber, GF Hakan Plastik, Hitit Seramik gibi birçok markanın satışa sunulduğu, Silivri'nin en büyük yapı marketlerinden biri olan Hanedan İnşaat Yapı Market, bugün dualarla hizmete açıldı.

Hanedan, dualarla açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Jeoloji yüksek mühendisi, iş sağlığı ve güvenliği uzmanı, tehlikeli madde güvenlik danışmanı Buse Ersaraç ile Avukat Ozan Ersaraç’ın sahibi olan Hanedan İnşaat Yapı Market’in açılışı törenine AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, AK Parti meclis üyesi Tamer Şişman ve AK Parti yönetim kurulu üyeleri, CHP Belediye Meclis üyesi Semih Ayeş, SİBESO Başkanı Nuray Koçer ve yönetim kurulu üyeleri, işadamları ve davetliler katıldı. Açılış kurdelesi Vaiz Ali Korkmaz’ın yapmış olduğu duanın ardından kesildi.

İlçemizin en genç kadın girişimcilerinden olan ve Silivri genelinde birçok sosyal sorumluluk projelerinde aktif olarak yer alan Hanedan İnşaat Yapı Market’in ortaklarından Yüksek Mühendis Buse Ersaraç, yaptığı açıklamada “Hanedan İnşaat Yapı Market bünyesinde birçok çeşit ürünün yanı sıra;1665 yılında Fransa'da kurulmuş olan Saint –Gobain Group bünyesinde yer alan dünyaca ünlü yapı kimyasalları markası Weber, Türkiye'de ve dünyada sektörünün öncülerinden biri olan tesisat, altyapı ve tarımsal sulama ürünler alanında üretim yapan GF Hakan Plastik, A+ seramik ve kalebodur markası Hitit Seramik Trakya bölge bayilikleri barındırmaktadır.”dedi. 

“Bölgemizde birçok dünya devi marka Hanedan İnşaat Yapı Market aracılığıyla halkımızla buluşturuyoruz” diyerek sözlerini sürdüren Buse Ersaraç “ Bölgemizdeki daha çok küçük çaplı yapı malzeme satış noktalarına da toptan satış hizmeti sağlayarak bünyesinde bulunan markaları en uç noktalara dahi ulaştırmayı hedefliyoruz. Malzeme tedarikinin yanı sıra kendi bünyemizde yer alan profesyonel uygulama ekibi ile en uygun fiyata en yüksek kaliteyle A'dan Z'ye tüm dekorasyon, mantolama, tadilat işlemlerinde de hizmet veriyoruz”