HAVADAN ÇEKİM, DRONE DESTEĞİ İÇİN GAZETE SİLİVRİ HİZMETİNİZDE...

Özellikle de son dönemlerde insanlar artık daha öncesinde olduğundan çok daha farklı bir şekilde pek çok işlemi gerçekleştirebiliyor. Bunun en büyük sebeplerinin başında ise teknolojinin ilerlemesi gelmekte.

HAVADAN ÇEKİM, DRONE DESTEĞİ İÇİN GAZETE SİLİVRİ HİZMETİNİZDE...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Özellikle de son dönemlerde insanlar artık daha öncesinde olduğundan çok daha farklı bir şekilde pek çok işlemi gerçekleştirebiliyor. Bunun en büyük sebeplerinin başında ise teknolojinin ilerlemesi gelmekte. Öyle ki eskiden yapılacak olan en ufak bir çekim esnasında klasik tarzdaki ekipmanlar kullanıyordu. Ancak daha sonrasında drone hizmetinin kullanılmaya başlanması sonrasında birçok etkinlik ile alakalı çalışmalar çok daha farklı bir şekilde yapılır hale geldi. Birçok farklı yerde kullanılan drone, şimdilerde ülkemizde de büyük bir beğeni ile kullanılmaya başlandı. Ancak buna rağmen hala drone  kullanımı konusu ile alakalı akıllarda ciddi soru işaretleri bulunmakta.

Uzaktan kumanda ile kontrol edilen insansız hava aracı ile günümüzde artık pek çok farklı konuda çalışmalar yapılabilmekte. Geçmiş dönemlerde drone çekim söz konusu olduğu zaman insanların akıllarına yalnızca dizi ve sinema sektörü gelmekteydi. Bu yapımlarda yukarıdan çekimlerin yapılması gerekiyorsa klasik tarzdaki kameraların kullanımı yerine artık drone ile çekimler yapılabilmekte. Şimdilerde ise drone kullanımı hiç olmadığı kadar artmaya başladı. Öyle ki pek çok farklı açık hava organizasyonunda bile drone kullanılmakta ve çekimler hiç olmadığı kadar kolay bir şekilde gerçekleştirilebilmekte. Bununla birlikte firmaların açılışlarında, düğünlerde ve pek çok kişinin doğum gününde yalnızca yerden fotoğraf çekimleri yapılmıyor. Bununla birlikte mümkün olan en kaliteli şekilde yukarından fotoğraf çekimlerinin yapılması adına drone kullanılıyor. İşlemler ise yalnızca yukarıdan çekimler ile sona ermiyor. Çekimlerin dikkatli bir şekilde incelenmesinden sonra montajlanma işlemleri gerçekleştirilmekte ve bu sayede de en güzel ve etkileyici anlar mümkün olan en iyi görseller ile ölümsüzleştirilmiş oluyor.

HAVADAN ÇEKİM, DRONE DESTEĞİ İÇİN GAZETE SİLİVRİ HİZMETİNİZDE

Gazete Silivri ailesi olarak Silivri'de sertifikalı ve tamamen yasalara uygun olarak bu hizmeti vermekteyiz. Son Model ekipmanlarımız ile sizlere hizmet vermekteyiz. Birçok fabrika, sanayi bölgesi, düğün, nişan, özel gün, düğün öncesi dış çekim gibi birçok projelerde yer almaktayız. Uygun fiyat politikamız ile sektörde de kendimizden ve gerçekleştirdiğimiz işlerden de söz ettiriyoruz. 

Sizler de özel günlerinizde, açılışlarınızda, iş yerinzie veya fabrikanıza özel çekimlerinizde bizlerle çalışmak isterseniz sizlere 7/24 destek vermeye hazırız. 

İrtibat Telefonu: 0531 597 17 19 - [email protected]