Havalimanında Unutulan Eşyalar Satışa Çıkıyor

Havalimanlarında unutulan eşyaların satışının yapılacağı Gümrük AVM çok yakında yeni yerinde Silivrilere hizmet vermeye başlayacak.

Havalimanında Unutulan Eşyalar Satışa Çıkıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Eski Devlet Hastanesi arkası BİM yanında 300 metrekare bir mağazada hizmet verecek olan Gümrük AVM,18 Kasım 2017 Cumartesi günü saat 12:00’de kapılarını açacak.

Havaalanlarında, uçaklarda ve gümrüklerde unutulan elektronik ürünlerden cep telefonlarına, montlardan ayakkabıya, birçok ürün piyasa fiyatının çok altında satışa sunulacak.300 metrekare bir mağazada hizmet verecek olan Gümrük AVM’de ayrıca birbirinden değişik ürün ve çeşit şimdiden raflardaki yerini aldı.


Türkiye’nin bir çok noktasında satış noktasında ve internette satışların devam ettiğini, eski mağazanın çok küçük olduğunu ve bir çok ürünün sergileyemediklerini belirten Gümrük AVM sahibesi Aynur Şat “Eski yerimiz çok küçüktü ve biz bir çok ürünü mağazamızda satışa sunamamıştık. Şimdi yeni yerimize taşındık ve tüm hızımızla mağazamızı cumartesi günü yapacağımız açılışa hazırlıyoruz. Mağazamızda binlerce çeşit ürünü bulmanız mümkün, açılışa özel piyasada fiyatların çok çok altında bir fiyat politikası izleyeceğiz. Türkiye’de yapılan tüm ihaleleri takip ediyoruz. Aldığımız ihalelerdeki ürünlerin hemen hemen hepsini Silivri mağazamızda satışa sunacağız.18 Kasım Cumartesi günü saat 12:00’de yapacağımız açılışımıza tüm Silivrilileri davet ediyorum” dedi.

Geçtiğimiz yıl faaliyete açılan Gümrük AVM’nin açılışında izdiham yaşanmış, mağazadaki ürünler adeta kapanın elinde kalmıştı.