Havalimanı'nda Unutulan Eşyalar Silivri'de de Satışa Çıkıyor

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda unutulan eşyalar Silivri'de açılacak bir mağazada satışa çıkıyor. Unutulan eşyalar arasında bilgisayardan cep telefonlarına yüzlerce ürün bulunuyor.

Havalimanı'nda Unutulan Eşyalar Silivri'de de Satışa Çıkıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Atatürk Havalimanında ve uçaklarda unutulan eşyalar, Alibey Mahallesi Alibey çeşme sokak üzerinde bulunan bir işyerinde satışa çıkarılacak. Satışa sunulacak eşyaların arasında cep telefonları, bilgisayarlar, fotoğraf makineleri, tabletler ve çok sayıda elektronik eşya piyasa değerinin yarı fiyatına satılacak. Ayrıca elektronik eşyaların yanı sıra birbirinden ilginç ürünler de mağazada yer alıyor.

İş yeri sahibesi Aynur Şat “İstanbul’un birçok semtinde satışlarımız devam ediyor. Son aldığımız ihaledeki ürünlerin tamamını Silivri’deki mağazamızda satışa sunacağız. Piyasada çok pahalı olan ürünler fotoğraf makineleri, cep telefonları, bilgisayarlar burada piyasa fiyatının çok daha altında satılacak, burada aklınıza gelebilecek her şeyi çok uygun fiyata alabileceksiniz. Elektronik ürünlerden, giyime, birçok ünlü markanın ürünleri raflardaki yerini aldı. Mağazamızın dizaynı ve ürünlerin yerleştirilmesi biraz zaman alacak,18 yada 19 Mart’ta açılışını gerçekleştireceğiz” diye konuştu.