Kadınların yeni gözdesi Profface Kuaför Studio

Yaklaşık 8 aydır Silivri'de hizmet veren Profface Kuaför Studio, kadınların yeni gözdesi olma yolunda kaliteden ödün vermeden adım adım ilerliyor.

Kadınların yeni gözdesi Profface Kuaför Studio
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Alibey Mahallesi Zikri Memiş Sokak’ta yaklaşık 8 ay önce faaliyetlerine başlayan Profface Kuaför Studio, kalite çıtasını her geçen gün yükselterek kadınların yeni gözdesi olma yolunda adım adım ilerliyor.
 
Açılış hazırlıkları 4 ay sürdü
Profface Kuaför Studio’nun işletme sahiplerinden Aziza Akkaya, işletme hakkında bilgi verirken ödün vermeyecekleri tek noktanın kalite olduğunun altını çiziyor. 8 ay önce açılan Profface Kuaför Studio’nun hazırlık aşamasından tasarımına kadar olan süreci Akkaya şu şekilde anlatıyor:
“Silivri’de farklı bir hava yaratmak ve insanların aradığı konsepti onlara sunabilmek adına Profface Kuaför Studio’yu kurduk. Boş mekanı tuttuğumuz günden açılışa kadar yaklaşık 4 aylık bir süreç geçti ki içerideki en özel konsept ve dekorasyonu ancak bu şekilde yakalayabildik. Kadınların yalnızca gelip saç ve kişisel bakımlarını yaptırıp gittiği bir yer olmak istemedik. Misafirlerimiz buraya geldiğinde kendilerinden bir şeyler bulsunlar istedik. Öncelikle onların rahatlığı ve kaliteyi yaşamaları bizim için çok önemliydi. Böyle bir işletmeyi açmayı düşündüğümüz günden bu yana aklımızdan çıkmayan en önemli nokta da buydu zaten. Silivri’de de özellikle kalıcı oje konusunda fark yaratacağımızı düşünüyoruz.”
 


“Standart fiyatlarla kaliteli hizmet sunuyoruz”
Profface Kuaför Studio’nun bir diğer işletmecisi Murat Özer de kuaförlük geçmişini yaşamış biri. Uzun yıllardan bu yana İstanbul’un önemli noktalarında bu mesleği sürdürmüş ve en nihayetinde kendi işletmesinin sahibi olma noktasında Silivri’yi tercih etmiş. Murat Özer de Profface Kuaför Studio hakkında şunları söylüyor:
“Profface Kuaför Studio’yu açmaya karar verdiğimiz zaman buranın Silivri’de aynı sektörde hizmet veren diğer işletmelerden farklılıklarının olması gerektiğini düşündük. Bu sebeple de tüm çalışmalarımızı buna göre şekillendirdik. Ustalarımızın geçmişleri gerçekten çok parlak. İstanbul’un en özel noktalarında çalışmış insanlar. Her biri de kendi uzmanlık alanında hizmet veriyor. Manikür-pedikür yapan arkadaşımız ayrı, saç bakımı yapan arkadaşımız farklı, mutfak kısmımızda hizmet veren arkadaşımız farklı. Herkes kendi işini yapıyor yani. Bu da işe profesyonellik ve kalite katıyor. Hijyen konusunda da ciddi anlamda özen göstermekteyiz. Ayrıca yeşilin hâkim olduğu otantik bir ortamımız var. Kadınlar buraya geldiğinde yalnızca işlemlerini yaptırıp gitmek yerine burayı da bir nevi kendi evleri gibi görüyorlar. Bu da bizim çalışma şevkimizi arttırıyor. Bunun dışında da kaliteyi misafirlerimize sunmakla birlikte fiyatlarımızda da standartları koruyoruz. Birçok kişi bu tür bir işletmede fiyatların çok daha yüksek meblağlarda olmasını beklerken biz fiyatlarımızı standartların dışına çıkarmıyoruz. Örneğin, saç kesimini 20 TL’ye, manikürü 20 TL’ye, pedikürü 25 TL’ye yapıyoruz.”
 


Avrupa’dan özel ürünler
Aziza Akkaya, sık sık Avrupa seyahatleri yapan biri. Görüşmelerimiz esnasında da öğreniyoruz ki kendileri tarafından, Avrupa’dan Silivri’ye de gerek fikir gerekse de ürün anlamında bir aktarım söz konusu. Çeşit çeşit ojelerden cilt ve saç bakım ürünlerine kadar birçok özel ürün kullanıyorlar bu şekilde.


 
Özel günler için paketler de mevcut
Profface Kuaför Studio’da gelinlerin düğün, kına ve nişan davetleri için özel paketler de sunuluyor.
Kına ve düğün paketinde makyaj,manikür, ağda, kaş ve bıyık içerikleri 500 TL
Nişan paketinde makyaj,manikür, ağda, kaş ve bıyık içerikleri 270 TL
 
Profface Kuaför Studio iletişim bilgileri:
Alibey Mahallesi Zikri Memiş Sokak No:2 Silivri İstanbul
Telefon: 0212 727 40 47

Eyüp Can BALABAN