Kale Park yenilendi !

Silivri Kale Park Sosyal tesisleri içerisinde faaliyet gösteren Kale Park Restaurant, yenilenmiş yüzüyle Günay Noyan ve Tuncay Gülsever işletmeciliğinde hizmete başladı.

Kale Park yenilendi !
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri’nin en yüksek noktasında faaliyet gösteren Kale Park Restaurant, müşterilerine Marmara denizinin eşsiz manzarasını Panoramik olarak yemek yeme fırsatı sunuyor. Kale Park Restaurant, müşterilerine Doğal ve tarihi doku içerisinde Türk Mutfağının lezzetlerinin yanı sıra deniz ürünlerini de alternatif olarak sunum yapıyor.
“Her yemekte mutluluk her yudumda keyif”
Kale Park Restaurant, lezzetlerini tadarken hoşça vakit geçirip sohbet edebileceğiniz sıcak ortamı; zengin kahvaltı tabağı, serpme kahvaltı ve kahve çeşitleriyle dikkat çekiyor. Günün her saatinde ailenizle birlikte zamanınızı değerlendirebileceğiniz mekânda aynı zamanda akşam yemekleriniz için de özel konseptler sizlere sunuluyor. Yemek öncesi sizlere sunulan ikramlardan tadıp isteğinize bağlı olarak et ve balık çeşitlerini gönül rahatlığıyla yiyebileceğiniz, oldukça şık dekore edilmiş mekânda aynı zamanda hızlı servis ve kusursuz hizmet anlayışı da sizlerin zamanınızı daha değerli kılıyor. Kale Park Restaurant; salı, çarşamba, cuma, cumartesi ve pazar günleri de Günay Noyan ve Tuncay Gülsever’in sahnesiyle birlikte canlı müzik keyfini doyasıya yaşayabileceğiniz popüler mekanlardan birisi olacak.

Kale Park Restaurant
Fatih Mah.Şaban Demiray Cad.No:6 Silivri
 (0212) 727 4849 – (0533)053 2349

Kale Park yenilendi

Kale Park yenilendi

Kale Park yenilendi

Kale Park yenilendi

Kale Park yenilendi