Kanburoğlu Av & Outdoor Açıldı

Silivri'nin sevilen isimlerinden Tamer ve Yiğit Kanburoğlu tarafından hizmete giren KANBUROĞLU AV & OUTDOOR bayisi açılışı bugün gerçekleşti.

Kanburoğlu Av & Outdoor Açıldı

Açılışa SİBESO Başkanı Nuray Koçer, Silivri Piri Mehmet Paşa Mahallesi Muhtarı Serhat Ateş, Davetliler, Kanburoğlu Ailesi ve akrabaları katıldı. Avcılık ile uğraşan bölgedeki isimlerin açılışını merakla bekledikleri bayi Silivri ve Trakya Bölgesinde iddialı bir isim olacağı belli. Kanburoğlu Av & Outdoor, doğa sporları ve avcılık konularındaki uzun yıllara dayanan tecrübeleri ile Tamer Kanburoğlu ve oğlu Yiğit Kanburoğlu ortaklığı ile Silivri'de açıldı. Doğa sporları, avcılık ve balıkçılık yapanlara farklı bir alışveriş deneyimi yaşatmak konusunda muazzam imkânlar sunan Kanburoğlu Av & Outdoor, dünya çapında kendini ispatlamış markaların ekipmanlarının toptan ve perakende satışını yapmakta. Av Tüfeği, Fişekleri, Av Malzemeleri, Balıkçılık Malzemeleri, Oltalar, Av Kıyafetleri, çakılar ve en kaliteli Av malzemelerinin satışı KANBUROĞLU AV & OUTDOOR'da...

KANBUROĞLU AV & OUTDOOR: Piri Mehmet Paşa Mahallesi, Albay Yunus Dirik Caddesi, No:10/C (E-5 Karayolu üzeri eski Hayat Hastanesi yanı)

Telefon: 0534 701 53 80

Gazetesilivri.com