Kasko prosedürleri ile uğraşmayın

Silivri Sanayi sitesinde faaliyetine devam eden Oğuz oto kaporta sahibi Oğuz Aygan, kazaya karışan araçlarla ilgili olarak sürücülere seslenerek 'Kasko prosedürleri ile uğraşmayın 'dedi.

Kasko prosedürleri ile uğraşmayın
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Sanayi sitesinde faaliyetine devam eden Oğuz oto kaporta sahibi Oğuz Aygan, kazaya karışan araçlarla ilgili olarak sürücülere seslenerek “Kasko prosedürleri ile uğraşmayın ”dedi.


Uzun süredir Silivri Sanayi Sitesi D blok Numara 4’te müşterilerine hizmet veren Oğuz oto Kaporta sahibi Oğuz Aygan, işyerinde her türlü kaporta işleri, plastik tamiri, plastik kaynağı, far temizleme işlemi, kazalı araçları trafik kasko ve nakit karşılığı büyük bir titizlikle yaptıklarını belirtti.

Trafik kazası sonrası uzun ve yorucu prosedürleri bir imza ile deneyimli kadromuza bırakarak siz günlük hayatınıza devam edebilirsiniz diyen Oğuz Aygan “Servisimiz bünyesinde bulunan uzman personel ve teknik donanımı ile tüm kaporta hasarlarına profesyonel çözümler üretmekteyiz. Her marka ve model binek aracın gerek yedek parça temini, gerek montajı ve gerekse boyama işlemleri bünyemizde gerçekleştirilmektedir. İhtiyaç durumuna göre ister orijinal, ister yan sanayi parçaların temini mümkün”dedi.

Araç üzerinde oluşan her türlü boya hasarları Renk Bilgisayarı yardımı ile herhangi bir ton farklılığı olmaksızın, tüm Opak ve Metalik renklerde Fırın Boya ile giderildiğini de belirten Aygan “Düzeltme işlemi biten araçlar hazırlık bölümünde boyaya hazırlanmaktadır. Hazırlık bölümünde tamamen su kullanılmadan kendinden vakumlu kuru zımpara sistemi kullanılmaktadır. Kullanılan kuru zımpara sistemiyle araçların zeminlerinde oksitlenmenin önüne geçilmekte ve hızlı bir hazırlık yapılmaktadır. Fırın boya, boyama işleminin tozsuz bir ortamda yapılmasını, özel filtreler sayesinde havadaki nem oranını minimum seviyeye indirerek boya işleminin kalitesinin arttırılmasını sağlıyoruz. Fırınlı boyama sisteminde aracın boyama işlemi bittikten sonra, 45 Dk. 65°C ısı verilerek kurutma işlemi yapmaktayız ”dedi.

Oğuz Oto Kaporta
Oğuz Aygan
Silivri Sanayi Sitesi D blok No: 4
İletişim 0212 736 0090
GSM:  0546 869 62 68