KATRE Restaurant hizmete açıldı

Çeşmeli Köşk bünyesinde faaliyet gösterecek, Türk ve Dünya mutfağının farklı lezzetlerinin sunulduğu Katre Restaurant düzenlenen kokteylle hizmete açıldı.

KATRE Restaurant hizmete açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde faaliyet göstertecek olan Katre Restaurant’ta Türk ve Dünya mutfağının farklı lezzetleri sunulacak. Açılışa Silivri Kaymakam vekili İnci Sezer Becel, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Has, İçe Emniyet Müdürü Hakan Er, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu ve yönetim kurulu üyeleri, CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil ve yönetim kurulu üyeleri, Meclis üyeleri, SİBESO Başkanı Nuray Koçer, Sanayi Sitesi Başkanı Ercan Çalışkan, Şoförler Odası Başkan Yardımcısı Aliş Eren, Kamu kurum yöneticileri, işadamları, Banka yöneticileri, gazeteciler ve vatandaşlar katıldı.

İşadamı Nurullah Baldöktü ile bir süre sohbet eden katılımcılara çeşitli ikramlar sunuldu.

Hafta boyunca her gün açık olan Katre Restaurant’ta hem alkollü hem alkolsüz içecek servisi var. Sabah kahvaltı servisi saat 07.30 itibariyle başlıyor, akşam 23.00’a kadar devam ediyor. Gün boyunca yemek hizmeti veriliyor. A La Carte Restaurant ve açık alandaki Bahçe Cafe konseptiyle hizmet vermekte olan Katre Restaurant iş toplantılarınız, yemek davetleriniz, yaş günü, özel davetler gibi etkinliklere de ev sahipliği yapmakta, konuklarını tarih kokan özel bir mekanda özel tatlar eşliğinde ağırlamakta…  Yemek menüsünde yer alan her şeyi özgürce sipariş edebilme imkânınız olduğu gibi (A la Carte) grup-set menüler de sizleri bekliyor.