Kuru Temizlemeden Gelinliğe 'PERAY' İmzası

Nebahat İskender'in işletmeciliğini yaptığı Peray Kuru Temizleme ve Terzi bugün yapılan açılışla faaliyet zincirine Gelinlik ve Moda Evi konseptini de ekledi.

Kuru Temizlemeden Gelinliğe 'PERAY' İmzası
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri’de kaliteli hizmetin isimlerinden olan Peray Kuru Temizleme ve Terzi, hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. İşletmeciliğini Nebahat İskender’in yaptığı Peray Kuru Temizleme ve Terzi’nin faaliyet zincirine bugün bir yenisi daha eklendi.

“Peray Gelinlik ve Moda Evi”

Bugün Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası (SİBESO) Başkanı Nuray Koçer, Meclis Üyeleri Saadet Gencoğlu, Osman Umuç, Metin Kaya’nın yanı sıra çok sayıda davetlinin katılım gösterdiği açılış ile Peray Gelinlik ve Moda Evi’nin kurdelesi kesildi.

Peray Gelinlik ve Moda Evi, müşterilerine farklı modellerde gelinlik, nişanlık ve bindallı çeşitlerini sunuyor. Çiftlerin evlilik yolundaki meşakkatli adımlarından biri olan seçimlerinde, Peray Gelinlik ve Moda Evi çiftlere yardımcı oluyor. Gelinlik, nişanlık ve bindallılar çiftlerin tercihlerine göre kiralık veya satılık alternatifleriyle sunuluyor.

Düğün hazırlığında olanlara müjde!

“Disiplinli, özverili, titiz, başarılı ve güler yüzlü hizmetimiz ile Silivri’de en çok tercih edilen işletmeler arasındayız ve bununla gurur duyuyoruz. Hizmette sınır yoktur, her zaman en iyisini yapmak için çaba sarf ediyoruz.” diyen işletme sahibi Nebahat İskender, “Peray Gelinlik ve Moda Evi olarak evlenecek çiftlerimize muhteşem bir düğün paketi hazırladık. Peray Gelinlik ve Moda Evi’nden gelinlik ve nişanlık alana veya kiralayan müşterilerimiz anlaşmalı olduğumuz firmalardan %20 indirimli hizmet alacaklardır.” diyerek de yeni evleneceklere müjdeyi verdi.

Peray Gelinlik ve Moda Evi’nin sunmuş olduğu düğün paketi içerisinde anlaşmalı olduğu firmalar şu şekilde:

Ortanca Giyim Mağazaları

Stüdyo Gökhan

Açelya Çiçekçilik

Atapro Stüdyo

Cansın Kuaför

Suzan Kuaför

Gülden Akar Profesyonel Güzellik Hizmetleri

Klas Kuaför