MAŞALACI Anaokulu yeni binasının açılışını yaptı

Silivri'de uzun yıllardır hizmet veren Özel Maşalacı Anaokulu, yeni yerinde hizmet vermeye devam ediyor. Çocuklar için her ayrıntı düşünülen yeni binanın açılışı dün yoğun katılımla gerçekleştirildi.

MAŞALACI Anaokulu yeni binasının açılışını yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Özel Maşalacı Anaokulu’nun yeni binasının açılışı dün gerçekleştirildi. Açılışta baba Ahmet Maşalacı ve oğulları Emrah ve Fatih Maşalacı misafirleri karşılarken, sonrasında da misafirleriyle teker teker ilgilendiler.
Yaklaşık 1000 metrekare alan  üzerine 4 kat şeklinde tasarlanan binada çocuklar için her ayrıntı düşünülmüş durumda. 4. kattaki çok amaçlı salonda muhteşem deniz manzarası eşliğinde çocukların sabah sporu ile güne başlaması amaçlanırken, sınıfların büyüklüğü ve ferahlığı, ayrıca binanın en alt katında yer alan sinema salonu da çocukların olduğu kadar açılışa katılanların da büyük ilgisini çekti.
Açılışa Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Metin Karakaş, Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, Adalet ve Kalkınma Partisi Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkan Yardımcısı Zafer Yalçın,  Demokrat Parti Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu, Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif Yılmazer ve Gençlik Kolları Başkanı Berker Esen ile parti yöneticileri, Adalet ve Kalkınma Partisi Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Ülkenur Büke ve Gençlik Kolları Başkanı Orhan Koç ile parti yöneticileri, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Yönetim Kurulu üyesi Erkut Eruysal, Silivri Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer ve Başkan Yardımcısı Arif Kanık, Silivri Yeni Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, Silivri Yeni Mahalle Muhtarı Yavuz Alçı, Silivri Mimarsinan Mahallesi Muhtarı Ertan Civaş, Silivri Piri Mehmet Paşa Mahallesi Muhtarı Serhat Ateş, Silivri Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Nuri Solmaz, Silivri Devlet Hastanesi Başhekimi Sadık Balcı, çok sayıda iş adamı ve siyasi ismin yanı sıra, Maşalacı Ailesi’nin sevenleri ve basın mensupları katıldı.
Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Fatih Maşalacı katılımcılara binayı gezdirerek bina hakkında bilgiler verdi. Daha sonra Maşalacı Ailesi’nin tüm bireyleri pasta kesimini gerçekleştirdi ve misafirlerle birlikte ikram kısmına geçildi.
Maşalacı Anaokulu’na ulaşabileceğiniz adres ve telefon bilgisi: Cumhuriyet Mahallesi Mehmet Maşalacı Çıkmazı   0212 728 67 77-0506 276 19 88

Eyüp Can BALABAN