MC Gayrimenkul açıldı

Bölgenin en büyük gayrimenkul danışmanlığı ve otomobil satış galerisi MC Gayrimenkul'ün açılış kurdelesi Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından kesildi.

MC Gayrimenkul açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Celaliye’de hizmete giren MC Gayrimenkul Otomotivin açılış törenine Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun yanı sıra bölgeden çok sayıda seçkin davetlinin katıldı. Açılış töreninde MC Gayrimenkul’ün sahibi Mehmet Celal Yılmaz davetlilerle yakından ilgilendi.

MC Gayrimenkul’ün açılışına katılan davetlilere döner ve çeşitli ikramlarda bulunuldu. MC Gayrimenkul’ün sahibi Mehmet Celal Yılmaz ve davetliler ile birebir ilgilenmesi gözlerden kaçmadı.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun yıllardır aile dostu olduğunu söyleyen MC Gayrimenkul’ün İşletme Sahibi Mehmet Celal Yılmaz, “Bakan Müezzinoğlu’nun ve tüm davetlilerin açılışımıza katılarak bizleri onurlandırmasından mutluluk duydum. Gayrimenkul sektöründe bölge halkına güvenilir ve kaliteli hizmet vereceğiz. Amacımız vatandaşlara güven ve kaliteli hizmet sunmak. Ben bu vesile ile açılışımıza katılarak bizleri onurlandıran tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Büyükçekmece – Celaliye Mahallesi Güvercin Cad. E-5 Yolu Üzeri Numara 14 adresinde hizmete giren MC Gayrimenkul Limited Şirketinin binası 5 katlı. Şirket Bünyesinde Otomotiv satışının yanı sıra Arsa, Tarla, Ev vs birçok gayrimenkulde satışı da yapılıyor.  

Foto Galeri için alternatif link


Video için alternatif link