MENA Bölgesinin En Büyük SEO Ajansı Zeo Agency

Sektörün en önemli etkinliklerinden biri olan Mena Search Awards'tan 4 ödülle dönen Zeo Agency başvuru yaptığı tüm projelerle adaylık kazandı.

MENA Bölgesinin En Büyük SEO Ajansı Zeo Agency
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sektörün en önemli etkinliklerinden biri olan Mena Search Awards’tan 4 ödülle dönen Zeo Agency başvuru yaptığı tüm projelerle adaylık kazandı.

Enerjisa.com.tr projesi organik kanallarda % 52, SEO görünürlük skorunda ise % 132 artışı sadece 6 ayda yakalamıştı. Bu proje MENA Search Awards tarafından “Best Local Campaign” ödülüne layık görüldü.

Aynı zamanda “Best Use of Content Marketing” kategorisinde de Yemk.com projesiyle ödül alan Zeo Agency “Best Large SEO Agency” kategorisinde de ödülü kaptı. “Best Young Search Personality of Year” ödülü de Zeo Agency İş Geliştirme Direktörü Mehmet Aktuğ’a gitti. 11 adaylığa kalma gibi bir başarı sergileyen Zeo Agency adını sadece aldığı ödüllerle ve başarılarıyla duyurmuyor.

2013 yılından bu yana her yıl düzenlenen ve dünyanın dört bir yanından sektördeki başarılarıyla ön plana çıkan benzersiz konuşmacıları ağırlayan Digitalzone etkinliğinin mimarı da Zeo Agency! Sektördeki tüm gelişmelerin gayet keyifli bir ortamda masaya yatırıldığı bu etkinlik sadece ülkemizden değil, yurt dışından da çok sayıda katılımcıyı ağırlıyor. Genellikle yurt dışında düzenlenen bu tür konferansların Türkiye’de de olması büyük bir gurur!

Digitalzone18 İçin Geri Sayım Başladı!

Bu yıl etkinliğe Radisson Blu Hotel Şişli ev sahipliği yapacak ve etkinliğin Şişli’de olması ulaşım ve konaklama problemini de ortadan kaldırıyor. Lider isimleri buluşturacak olan konferans 18-19 Ekim 2018’de düzenlenecek. Digitalzone18 programına bakıldığında dopdolu bir iki gün geçirileceği göze çarpıyor. Katılımcıların sadece istedikleri bir gün için de bilet alabiliyor olmaları harika!

İlk gün “search” konusuna ayrılmış ve arama motoru pazarlaması, optimizasyonu, sosyal medya reklamları gibi konular değerlendirilecek. Yabancı dil sorunu da dert değil çünkü simultane çeviri zaten yapılıyor. Konferansta dijital pazarlamada bel kemiği olabilen içerik konusu da masaya yatırılacak. 700’den fazla üst düzey dijital pazarlama uzmanının orada olacağı etkinlik büyük heyecan yaratıyor. Şimdiden bilet almak için rotasını Zeo Agency web adresine çevirenlerin sayısı artmaya başladı.

Grup olarak da katılmak mümkün. Bu arada sizlere Google’dan Garry Illyes ve Aira’dan Matthew Kay’in de sahnede olacak isimler arasında yer aldığının sırrını verelim. Konuşmacı listesine göz atınca heyecanlanmamak mümkün değil!