Mesan çalışanları Piknikte bir araya geldi

Mesan çalışanları geleneksel şirket pikniğinde bir araya geldiler.

Mesan çalışanları Piknikte bir araya geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Alipaşa Sanayi bölgesinde faaliyet gösteren ve sektöründe Türkiye pazarında lider konumda olan Mesan Kilit A.Ş. çalışanları Çeltik Çamlık restaurantta düzenledikleri piknikle güzel bir gün geçirdiler.    Her yıl düzenlenerek geleneksel hale getirdikleri piknik organizasyonuna şirket çalışanları ve aileleri katıldılar. Yaklaşık 400 kişinin katıldığı piknikte, yiyecek – içecek ikramlarının yanı sıra, yetişkin ve çocuklara yönelik aktiviteler ve eğlenceli oyunlar da düzenlendi. Çocuklar için düzenlenen gösterileri büyüklerde ilgiyle takip ettiler. Piknikte düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere çeşitli hediyeler verildi. Güzel bir aile ortamının olduğu piknikte çalışanlar bir çalışma yılının stresini atmaya çalıştılar.
Piknikte çalışanlarına ve ailelere seslenen Mesan Kilit Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Mertöz, “etkinliğimize katılımları ile bu güzel tabloyu oluşturan çalışanlarımıza ve ailelerine teşekkür ederim” dedi.  

MESAN Hakkında
MESAN, Endüstriyel kilit ve menteşe sektöründe 1979 yılından beri faaliyet gösteren, Türkiye`de pazar lideri, küresel pazarlarda marka haline gelmiş köklü bir kuruluştur. Sektördeki 32 yıllık deneyimini 220 kişilik genç ve dinamik kadrosuyla destekleyen Şirket İstanbul'un Silivri ilçesinde 13.500 m2 kapalı alanda faaliyet göstermektedir.200 ‘ ü aşkın tedarikçi ve 35 ‘in üstünde distrübitör ile 75‘ ın üstünde ülkeye ihracat yapan şirket, Elektrik-Elektronik, otomotiv, beyaz eşya, makine, mobilya sektörlerine hizmet vermektedir.