Metal Dolap İmalatı Yapan Firmalar

Kullanım alanı oldukça geniş olan metal dolaplar fabrikalarda özel olarak üretilmektedir. Hayatın her alanında aktif olarak kullanılan metal dolap imalatı yapan birçok firma bulunur. Bu yazımızda sizler için metal dolap imalatını birinci sınıf kalitede yapan firmaları sizlere sunacağız. Her firma size kusursuz hizmet sunmaz. Metal dolap imalatı konusunda kusursuz hizmet veren öncü firma Gökerler metal dolap firmasıdır.

Metal Dolap İmalatı Yapan Firmalar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gökerler çelik eşya firması metal soyunma dolabı, çelik dosya dolabı, emanet dolabı, arşiv dolabı, yurt ve okul dolabı, telefon dolabı, temizlik dolabı üretimi yapmaktadır. Dolapları üretirken malzeme olarak çelik saç kullanmaktadır. Üretim olarak dünya standartlarında üretim yapan firma 2008 yılından bu yana ülkemizde üretim yapmakta ülke ekonomisine büyük katkılar sunmaktadır. Gökerler firması Gökerler Çelik Eşya Sanayi ve Ticaret Limitet Şirketi olarak ilk faaliyetine 2008 yılında başladı. 11 yıldır ülkemizde sorunsuz hizmet veren firma metal dolap üretici firmaları arasında öncü ve köklü firma olarak gösterilmektedir. Çelik soyunma dolapları ile işe başlayan ürün yelpazesini her geçen gün arttıran firma bugün işini en iyi yapan firmalardan birisidir. Teknik bilgi ve donanıma sahip firma her geçen gün kendini güncellemekte ve yenilemektedir.

Metal dolap üretirken ürünlerde elektrostatik toz baya kullanılmaktadır. Müşterilerin talepleri doğrultusunda istenilen renkte ölçüde ve istenilen sayıda üretim yapmaktayız. Ürünlerimiz en az 2 yıl garantilidir. İstanbul içinde ürünler teslim edilirken kargo ücretini firmamız karşılamaktadır. Gökerler metal dolap firması olarak müşteri memnuniyet ilkesine göre hizmet vermekteyiz. Yılların birikim ve tecrübesini kullanarak birinci sınıf kalitede metal dolaplar üretiyoruz. Üretim yaparken her zaman birinci sınıf kalite malzeme kullanıyoruz. Üretmiş olduğumuz tüm ürünler en az 2 yıl garantilidir. Tüm ürünlerimizin hem satış öncesi hem de satış sonrası arkasında duruyoruz.

Gökerler firması olarak sektördeki yenilikleri ve gelişmeleri günü gününe takip ediyoruz. Ürün yelpazemizi her geçen gün arttırmaktayız. Standart ürünlerin dışında mekan ölçünüze uygun şekilde ürün tasarlıyoruz. Müşterilere sınırlı alanlarda rahat kullanım kolaylığı sunan metal dolaplar üretiyoruz. Kaliteden ödün vermeden müşterilerimizin çelik dolap ihtiyaçlarını karşılamak için canla başla çalışmaya devam ediyoruz. Uzman kadromuzla çağın gerektirdiği modern teknolojiyi kullanarak müşterilerimize birinci sınıf kalitede metal dolaplar üretiyoruz.

Firma olarak ürettiğimiz eşyaların dizayn ve tasarlamasını biz yapıyoruz. Toplu alımlarda takım arabası ve çalışma tezgâh modellerinde İstanbul içine ücretsiz teslim yapmaktayız. Deneyim ve tecrübemizi kullanarak dayanıklı ve kaliteli ürünler üretiyoruz. Firmamızın ürünleri % 100 yerli ve millidir.

Gökerler firması olarak soyunma odası dolabı, dosya dolabı gibi tüm çelik eşya modellerinde yüksek kalite ve düşük fiyat parolası ile yola çıktık. Firmamız uzun yıllar imalat tecrübesi ile hizmet vermeye devam edecek.

Hizmet Verdiği Ürün Kategorileri:  Soyunma Dolabı, Dosya Dolabı, Arşiv Dolabı, Telefon Dolabı Ayakkabı Dolabı, Kartoteks Dolabı, Malzeme Dolabı, Emanet Dolabı, Öğretmen Dolabı, Para Kasası Temizlik Dolabı ve Personel Dolabı İmalatı.

Adres: Maltepe Mah Fazılpaşa Cad No:6 TOPKAPI / ZEYTİNBURNU

Telefon: 0212 612 13 27 / 30   - 0850 304 13 76 - 0532 135 44 72

Faks: 0212 6121376 /   0850 304 1376

Web Sitesi: https://www.celikmetaldolap.com/