Moody's Cafe Efsaneler Burada!

Silivri'nin marka işletmesi Moody's Cafe'nin bugün ağır misafirleri vardı.

Moody's Cafe Efsaneler Burada!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kaliteli ürün yelpazesi ve geniş konsepti ile farklı mekan arayışı içinde olanların tercihine cevap vererek, kısa sürede başta Silivri olmak üzere bölgenin ve İstanbul’un marka işletmeleri arasında yerini almayı başaran Moody’s Cafe Restaurant, ünlüler tarafından da  

çok tercih ediliyor.Birbirinden ünlü isimleri ağırlayarak kalitesini ortaya koyan Moody’s Cafe’nin yeni müdavimleri arabesk müziğinin efsane ismi Cengiz Kurtoğlu ve fantezi müziğinin güçlü yorumcusu Murat Kurşun oldu.

Kurtoğlu: “Bu mekanı seviyorum”
Yaz aylarında tatilini de Silivri’de geçiren Kurtoğlu’nun, daha önce de mekana gelerek kalitesini tescillediğini belirtmesi işletme sahibi Orkun Çetinkaya’yı mutlu etti. Silivri’ye her geldiğinde mutlaka uğradığını belirten Kurtoğlu: “Bugün değerli bir dostumuzun açılışı için geldik. Program sonrası Murat Kurşun kardeşime bir kahve ikram etmek için buraya getirmek istedim. Gerçekten beğendiğim ve sevdiğim bir mekan burası… Ayrıca Orkun Çetinkaya kardeşimde bu genç yaşında başarılı bir işletmenin hayata geçmesinde gayretli bir mücadelesi olmuş. İnşallah devamı gelerek birçok yerde açılır” dedi.

Moodys Cafe Efsaneler Burada


Kurşun: “Tekrar geleceğim”
İlk defa geldiği Moody’s Cafe’ye tekrar geleceğini belirten fantezi müziğinin güçlü yorumcusu Murat Kurşun: “Cengiz ağabeyimle açılış için Silivri’ye geldik. Hadi bir kahve içelim teklifi üzerine buraya geldik. Silivri’yi zaten arada bir sessizde ziyaret eder, dostlarımızla hasbihal ederim. Ama artık hem yemeğini, hem de hizmetini hatırımda bırakacak bir mekanı da unutmayacağımı söylemeliyim. İlk defa geldiğim Moody’s Cafe’ye inşallah ilk fırsatta tekrar geleceğim” dedi.

Moodys Cafe Efsaneler Burada

Çetinkaya: “Mutlu Oldum”
Her iki ünlü isimi de ağırlayarak mutlu olduğunu ifade eden Moody’s Cafe Restaurant’ın sahibi Orkun Çetinkaya: “İşletmemizde böylesine iki değerli sanatçımızı ağırlamak şahsım başta olmak üzere tüm ekip arkadaşlarımızı mutlu etti. Her geçen gün sorumluluğumuzun daha da arttığı gayretlerimize böylesine önemli isimlerin de teveccüh göstermesi bizi daha da keyifli hissettiriyor. Ben kendilerine bizi tercih ettikleri için şükranlarımı sunuyor, tekrar beklediğimizi söylemek istiyorum” diyerek tüm misafirlerine teşekkür etti.      

Moodys Cafe Efsaneler Burada