'Müşterimiz değil misafirimizsiniz'

Silivri Belediyesi Personellerinden Aydın Doğar ve kardeşleri tarafından Annelerinin ismini verdikleri 'Sebile Ana ev yemekleri ' hizmete açıldı.

'Müşterimiz değil misafirimizsiniz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi Personellerinden Aydın Doğar ve kardeşleri tarafından Annelerinin ismini verdikleri “Sebile Ana ev yemekleri “ hizmete açıldı.

Piri Mehmet Paşa ilkokulunun karşısında hizmete giren Sebile Ana ev yemekleri isimli işyerinin açılışına Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve eşi Esma Işıklar, CHP İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, MHP İlçe Başkanı Şenoğlu Türkyılmaz, Demokrat Parti İlçe Başkanı Halide Avlu, Silivrispor kulübü bakanı İhsan Atun’un yanı sıra siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, işadamları, STK yönetici ve temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından katılımcılara çeşitli ikramlar sunuldu.”Sebile Ana ev yemekleri “ ile ilgili olarak bilgi veren Aydın Doğar “Neden Lezzet perisi Sebile ana ev yemekleri diye bir soru gelebilir. Çünkü Anneler bir melektir. Benim annemde adeta bir melekti.2000 yılında çok erken aramızdan ayrıldı. Yokluklar içinde bizleri büyütürken, bizlere en ufak bir sıkıntı hissettirmedi. Evimize gelen her misafiri güleryüzü tatlı dili ve ikramlarla karşılardı. Yemediğinizi yedirmeyin, içmediğinizi içirmeyin derdi rahmetli anacığım ve babam. İşte onun bu güzellikleri ve özellikleri ile yola çıktık. Melek annemizin adını burada ölümsüzleştirelim dedik. Müşterimiz değil, misafirimizsiniz ”dedi.

Haberin videosu için alternatif link