Mutlaka görmeniz gereken bir köy

Şehrin gürültüsünden, karmaşasından sevdiklerinizle birlikte uzaklaşabileceğiniz, kafanızı dinleyip Marmara Denizinin eşsiz manzarasında dilerseniz kahvaltınızı yapabilecek, dilerseniz de mangal keyfi yapabileceğiniz bir mekan öneriyoruz sizlere.. Şirinköy

Mutlaka görmeniz gereken bir köy
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sultanköy’de kısa bir süre önce faaliyete geçen Şirinköy, adına has güzelliklere sahip. Yıllanmış ağaçların gölgesinde Marmara Denizinin eşsiz manzarasında, gürültüden uzak kafanızı dinleyebileceğiniz bir mekân olma özelliğiyle sizleri bekliyor. Sultanköy sahilinde 5 dönüm arazi içerisine gizlenmiş, tamamen misafir odaklı çalışan güler yüzlü personeliyle 7/24 hizmetinizde.
Bahçesinde birbirinden farklı hayvan türlerinden oluşan Hayvanat Bahçesini gezebilecek, dilerseniz çocuklarınız ayrı bir parkurda poni atlarla ücretsiz gezinti yapabileceksiniz. Yaklaşık 5 kilometre olan özel yürüyüş parkurlarında da Marmara Denizi kenarında yürüyüşünüzü rahatlıkla yapabileceksiniz.
Özel otoparkı sayesinde ve valelerle aracınız otoparkta güvenli bir şekilde park edilecek.5 Dönüm içerisinde bulunan çardaklarda ister zengin serpme kahvaltı çeşitlerinden alabilir, isterseniz de Şirinköy’ün güler yüzlü personellerinden siparişinizi verebilirsiniz.
Yine Şirinköy’e has köftelerini de tavsiye ediyoruz. Özel olarak hazırlanmış Trakya kuzularından yapılan köfte ve diğer et çeşitleriyle yapacağınız mangal keyfinin üzerine Şirinköy’ün yöneticisi Adnan Beyin size özel yapacağı köpüklü Türk Kahvesini de ısrarla öneriyoruz.
Gün boyu süren keyfinizi dilerseniz konaklamalı keyfe de dönüştürebilirsiniz.5 yıldız otel konforundaki butik otelinden faydalanarak kendinize ve sevdiklerinize daha değerli vakit ayırarak muhteşem bir haftasonu yada haftaiçi geçirebilirsiniz.
Şirinköy’de iftar da bir başka güzel
Şirinköy’ün işinin ehli ustaların elleriyle hazırlanmış iftar sofralarının mükellefiyetinden de bahsetmeden geçmeyelim. Çorbasıyla İftar tabağıyla, Çeşit çeşit ara sıcakları ve salatalarıyla ve Şirinköy’e özel köfte ve şişleriyle sevdiklerinizle birlikte bereketli iftar sofrası sizi bekliyor.
 
Şirinköy Adresi: Silivri Gümüşkaya Sultanköy Sahili
Rezervasyon Telefonu: 0282 633 65 87 - Gsm: 0532 675 1784
Web Adresi : http://şirinköy.com