NBT Yapı'nın son gözdesi 'Miami Evleri'

NBT İnşaat'ın son projelerinden Miami Evleri'nde, örnek daireleri yakından görmek ve avantajlı lansman fiyatlarından yararlanmak isteyenler için tanıtım kokteyli düzenlendi.

NBT Yapı'nın son gözdesi 'Miami Evleri'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

NBT İnşaat’ın son projelerinden Miami evlerinde tanıtım kokteyli düzenlendi. Nurullah Baldöktü’nün de katılım gösterdiği kokteyle Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Has,NBT Yapı yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.Projenin satış danışmanlığını yürüten Derya Demirdağ ve ekibi, gelen misafirlerini kapıda karşıladı.

Nurullah Baldöktü kuruluşu olan NBT yapı’nın son projelerinden biri olan Miami evleri 4500 metrekare arsa üzerine kurulmuş 2 blok ve 48 daireden oluşuyor. Bina yapısı olarak son derece modern tasarlanmış olan projede tüm yaşam koşulları düşünülmüş, dairelerin tümü 3+1 olarak tasarlanmış durumda. Silivri’ye yeni bir çehre kazandırmayı hedefleyen NBT Yapı’nın gözde konut projesi Miami Evleri’nde daireler 143 m2 oturum ile 125 m2 net, ortak alanlar ile 180 m2 oturum alanına sahiptir. Tüm daire oturumları 3 cepheye sahiptir. Miami Evleri 3+1 daire tiplerinde yeni uyguladığı cephelendirme ile Silivri’nin muhteşem deniz manzarasının eşsiz güzelliğini sizlere yakından göstermiş olacak. Miami Evleri’nde yerden cam uygulamalı, Fransız balkonlu dairelerde salonların m2’si 40’ın üzerindedir. Yatak odalarında ebeveyn banyoları bulunmaktadır. Yüzme havuzu, sosyal yaşam alanları ve çevre düzenlemeleri ile hizmete sunulmaktadır. Miami Evleri’nde bina farklı ve son derece modern olan tasarımından dolayı çift asansör sistemi ile işleyen bir yapıya sahiptir. Miami Evleri içerisinde ankastre ürünlerin bulunduğu A plus mutfak, portmanto, banyo dolapları, duşa kabin, balkon, merkezi ısıtma sistemine sahiptir.

Miami evlerinde açık otopark, yürüyüş parkurları, yeşil alanlar, çocuk oyun alanları da bulunmaktadır. Güvenlik ve 7/24 kameralı güvenlik sistemi ile açık yüzme havuzu bulunmaktadır.

www.nbtyapi.com