North Gym'den dayanışma kahvaltısı

Silivri'nin önemli işletmelerinden birisi olan North Gym Spor Merkezi, düzenlediği sabah kahvaltısı ile ilçedeki bazı oda başkanları ve basın mensuplarını bir araya getirdi.

North Gym'den dayanışma kahvaltısı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlçede birçok alanda faaliyet gösteren ve tanınmış simalar arasında olan İbrahim ve Tolga Orçin, iş ortakları olan Aytuğ Yüksel ile birlikte dayanışma kahvaltısı düzenledi. Programa Silivri Esnaf Odası Başkanı Nuray Koçer, Şoförler Odası Başkanı Recep Akıncı, Sanayi Sitesi Başkanı Ercan Çalışkan ile yönetimlerinde bulunanlar eşlik etti. Moody’s Cafe Restaurant’ta gerçekleşen kahvaltıya basın mensupları da katıldı.

Orçin: “Dayanışmamız devam edecek”

Ev sahibi olarak kısa bir konuşa gerçekleştiren İbrahim Orçin: “Hizmet sektöründe yaşanan tüm sorunların birlikte aşılabileceğine inancımız tamdır. Spor merkezimizde bugüne kadar sağlıklı yaşam adına bir çok çalışmalarımız oldu. Ama tüm bunların yanında bağlı bulunduğumuz önemli odalarımız ve kıymetli yöneticileri ile bir araya gelerek dayanışma adı altında bir buluşma ortamı olsun istedik. Bu ilk olsa da inşallah farklı programlarımız ile devam edecek” dedi.   

Koçer: “Biz büyük bir aileyiz”

Orçin’in ardından söz alan Silivri Esnaf Odası Başkanı Nuray Koçer: “Silivri’de yaşamak işte bundan dolayı güzeldir. Esnafımız her zaman alçak gönüllüğünü koruyor. Esnaf olarak bazı sıkıntılarımız olsa da tüm bu sorunların üzerinden birlikte olursak kurtulabiliriz. Bizler büyük bir aileyiz ve inşallah böylede kalacağız. İlçemizde güzel faaliyetler gösteren North Gym Spor Merkezi  işletmecileri İbrahim ve Tolga Orçin, Aytuğ Yüksel kardeşlerime, düzenledikleri bu programdan ötürü teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.