Önemli olan önemSEMek !

Sem Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Eroğlu, yeni yıl öncesi fabrika çalışanları ile birlikte bu yıl 7.cisini düzenledikleri 'Yılbaşı eğlencesi' nde bir araya geldi. İşçilerine çekilişle altın hediye eden Yavuz Eroğlu' Benim için beyaz yaka yada üretim personelinin farkı yok. Önemli olan çalışkan ve dürüst olmak' dedi

Önemli olan önemSEMek !
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Alipaşa Sanayi Bölgesi'nde dünyanın dört bir yanına Türk markası olarak ihracat yapan sektörünün önemli isimlerinden Sem Plastik, işçileriyle yöneticilerini 'Yılbaşı eğlencesinde bir araya getirdi.

Fabrikada düzenlenen eğlence programına SEM Plastik’in Kurucu ve Onursal Başkanı Namık Kemal Eroğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Eroğlu ile birlikte fabrika yöneticileri ve çalışanları katıldı.

“BUGÜNLERE HEP BİRLİKTE GELDİK”

Mehmet Bozkurt, Hüseyin Ancan ve Orhan Göçer’in konuşmalarının ardından çalışanlarına hitaben konuşan Sem Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Eroğlu “Öncelikle bütün arkadaşlarımın yeni yılını kutluyorum.41 yıl önce Bayrampaşa’da küçük bir atölyede bu çalışma hayatına başladık. Emekle ürettiğimiz birçok ürün dünyanın hemen hemen her noktasında insanların hayatını kolaylaştırıyor. Silivri’nin bu 41 yıllık süreçte önemli bir yeri var.12 yıl önce Silivri bizi kucakladı, artık dünyanın 150 ülkesine giden kaliteli ürünler Silivri’de üretiliyor. Biz Silivri’yi çok seviyoruz. Bundan sonraki yatırımlarımızda şu an yeni bir yatırımın başlangıcındayız, yine Silivri’ye yapacağız. Silivri’de büyüyeceğiz hep birlikte. Bu 41 yılda emeği geçen bütün arkadaşlarıma bugüne kadar bizimle birlikte olan en ufağından en büyüğüne emek koyan herkese saygı ve sevgiyle anıyorum.  Çünkü SEM markasını hep birlikte yaptık. Herkese çok çok teşekkür ediyorum. Bugünlere hep birlikte geldik. İnşallah bundan sonrada daha iyi günlere birlikte yürüyeceğiz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından şirkette 5/10/15/20 ve 25 yılını dolduran personellere plaket takdim edilerek altınla ödüllendirildi.

Program çekilişle hediye dağıtımı gerçekleştirildi. Program eğlence ile sona erdi.