Organizasyonlarınız için: 'Beste Müzik'

Düğün ve organizasyonlarınızda aradığınız her türlü faaliyeti yerine getiren Beste Müzik sahibi Eray Subaşı ile kısa bir söyleşide bulunduk.

Organizasyonlarınız için: 'Beste Müzik'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

1993 yılında Ferruh Ertürk tarafından kurulan ve yeğeni Eray Subaşı tarafından günümüzde varlığı devam ettirilen Beste Müzik, düğün ve organizasyonlarınızda aklınıza gelebilecek her türlü faaliyeti yerine getiriyor. Ses ve görüntü sistemlerinden masa sandalye temin etme ve giydirmeye kadar birçok konuda talebi olanlara yardımcı oluyor.

Enişteden kayınçoya Beste Müzik

Sorduğumuz “Beste Müzik nasıl kuruldu?” sorusu üzerine şunları söylüyor Eray Subaşı:

 “Öncelikle Beste Müziği eniştem Ferruh Ertürk 1993 yılında kurdu. Ben de 2006 yılında eniştemin yanında olmaya başladım. 2013 yılından sonra da askerden dönüşümle birlikte bu işi elime aldım. Eniştemin de desteğiyle kendime bir klavye aldım ve Beste Müzik’i yaşatmaya devam ediyorum.

Akla gelebilecek her hizmet var

Hangi hizmetler konusunda insanlar size ulaşabilir dediğimizde ise verdiği hizmetlerden bahsediyor Beste Müzik sahibi Eray Subaşı: “Öncelikle ben kendim hem klavye çalıp hem de söylüyorum. Bunun yanında yine profesyonel bir ekip ile görüntü kaydı anlamında da hizmet sunuyoruz. Çekimlerimizi yapıyor, baskılı dvd ile sunuyoruz. Yine ışık ve projektör sistemleri konusunda da hizmetlerimiz var. Ayrıca masa ve sandalye temini ve giydirmesi de yine verdiğimiz hizmetler arasında.

Beste Müzik’e nasıl ulaşılabilir?

Gerek düğünler gerekse diğer organizasyonlar için Eray Subaşı ile 0536 657 97 26 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz.